Lüks turizmin öncüleri Hilton Istanbul Maslak'ta buluştu

Lüks seyahat sektörünün önde gelenlerini buluşturan Continental Travel Show, 2 Şubat Perşembe günü Hilton Istanbul Maslak’ta gerçekleşti. Türkiye’de faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası pek çok sektör lideri otelin yöneticilerinin katıldığı etkinlikte, büyük çoğunluğu Rusya’dan olmak üzere Kazakistan, Belarus ve Azerbaycan’dan gelen lüks segment acenteler bir araya geldi.

Lüks seyahat sektörünün önde gelenlerini bir araya getirmeyi amaçlayan organizasyon Continental Travel Show, 2 Şubat Perşembe günü Hilton Istanbul Maslak’ta gerçekleşti. Elliye yakın otel ve acentenin katılımıyla büyük ilgi gören etkinlik, sektör lideri lüks oteller, DMC’ler, seyahat acenteleri ve profesyonellerini buluşturdu. Hilton Istanbul Maslak tarafından üst düzey misafirperverlikle karşılanan katılımcılar, açık büfe sabah kahvaltısından öğle yemeğine  uzanan zengin bir menü eşliğinde ağırlandılar.

Büyük çoğunluğu Rusya’dan olmak üzere Kazakistan, Belarus ve Azerbaycan’dan gelen lüks segment acentelerin yanı sıra ülkemizde faaliyet gösteren sektör lideri otel ve DMC yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte lüks turizmin öncüleri bir araya geldi. Sektörün en değerli profesyonellerini buluşturan organizasyonda, acenteler ve oteller birbirleriyle tanışma fırsatı yakaladı. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı