Marka Liderliğinde Kültürel Dönüşüm için: 6 Nisan SB Turkey Brand-Led Culture Change Konferansı

Dayanıklı Toplum ve Sürdürülebilir Yaşam odağında, yarının markalarını bugünden inşa etme tamasıyla, marka dünyası bu konferansta buluşuyor.

SB Turkey tarafından 6 Nisan’da gerçekleştirilecek SB Turkey Brand-Led Culture Change Konferansı markaların kültür değişimi ile ilgili çalışmaların artması, daha iyi yaşam için sürdürülebilir yaşam biçiminin giderek yaygınlaşması ve bu kapsamda marka stratejilerinin de değişmesiyle yılda bir kez gerçekleşmeye devam edecek.

Yaşamış olduğumuz depremler sonrası yeniden yapılanma ve ayağa kalkma dönemimizde Brand-Led Culture Change Konferansı ortak akıl ile iş birliklerinin geliştirilmesi ve dayanıklı toplum yaratmak ve sürdürülebilir yaşam odağında önemli bir misyona sahip.

Konferansta sürdürülebilir yaşam için birey davranışından, dayanıklı toplum için önceliklerimizi güncellemeye, iletişim ile kültürü değiştirmekten, strateji ve taktikler ile büyük ölçekte davranış değişikliği sağlamaya kadar birçok konuda global konuşmacıların yanı sıra pazarlama, marka, iletişim ve sürdürülebilirlik profesyonelleri ve bağımsız uzmanlar paylaşım yapacak.

Konferansta alanında uzman birçok kanaat önderi konuşmacı olarak yer alacak. Goodvertising Agency Founder & Creative Director Thomas Kolster, Delft Full Professor in Design for Sustainable Consumer Behavior, Ruth Mugge, Trendwatching Trend Analyst Robbie Hodges , The Reinvention Founder and Chief Reinvention Office Dr. Nadya Zhexembayeva ,Sustainable Brands Turkey Ülke Direktörü Semra Sevinç, SB Brands For Good Turkey Vice Present Aysun Şabanlı, FutureBright Group Kurucu Ortak Akan Abdula, Deeper Yönetici Ortak İhsan Özçıtak, Marka ve İletişim Danışmanı & Eğitimci Ahmet Akın,  AGokce Innovation & Marketing Consulting Marka Yaratıcısı & İnovasyon Stratejisti Alev Gökçe, Havas İstanbul CEO Cüneyt Devrim yer alıyor.

Konferansın Host sponsorları; Ariel, Fairy, Pepsico 

Lead sponsorları; Boyner, Yöntem Araştırma 

Major sponsorları: Nippon Paint – Betek, Borusan Otomotiv 

Supporting sponsorları: Banvit, Koroplast, Loreal 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni