RTB House Türkiye'de 2022 Yılında da Büyümeye Devam Etti

Her sene en hızlı büyümeye sahip bin Avrupalı şirketi belirleyen FT1000 listesinde yer alan RTB House, Türkiye’de 2022 yılında da yüzde 93 büyüyerek seneyi tamamladı

Financial Times, her yıl araştırma şirketi Statista ile ortaklaşa Avrupa ekonomisinin gelişimine katkıda bulunan yenilikçi ve hızlı büyüyen şirketleri inceledikleri “Financial Times 1000 Listesi”ni yayınladı. 2018 ve 2021 yılları arasında gelir açısından büyüme gösteren RTB House, Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Şirketleri 1000 listesine üst üste 6. kez girmeye hak kazanarak büyük başarı elde etti. Yüzde 249’luk gelir artışı ile listede yerini alan şirket, hem teknoloji şirketleri sıralamasında hem de genel listede yer aldı. Şirketin çalışan sayısı ise 4 yılda 423’ten 1018’e çıkarak iki kattan fazla arttı. 

RTB House’un kendini geliştiren teknolojisiyle üst üste altı yıl FT1000 şirketi arasında yer almasından duyduğu sevinci paylaşan RTB House COO’su Daniel Surmacz, “RTB House sadece gelir açısından değil, aynı zamanda ekip olarak da büyüyor. Biz bu güçlü ekip ile büyümeye devam ederken Financial Times tarafından bir kez daha takdir edilmesinden dolayı çok mutluyuz. Özellikle mevcut ekonomik koşullar ve değişen sektör dinamikleri içerisinde bunu başarmak çok şey ifade ediyor. RTB House olarak Derin Öğrenme teknolojimizin gücünü biliyor ve sektörün gelişimi için yenilikçi çözümler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor

Global pazar yanı sıra Türkiye pazarında da büyümeye devam eden şirket, içinde bulunduğumuz mevcut ekonomik koşullar ve gelişen pazarda bir önceki yıla oranla 2022 yılında yüzde 93 büyüme gösterdi. Tamamen derin öğrenme algoritmalarından yararlanan ilk ve tek yeniden reklam hedefleme şirketi olarak öne çıkan RTB House, çerezsiz gelecek için hızla hazırlanırken içeriğe dayalı hedefleme yaparak teknolojisini adapte ediyor. 

Sürekli değişen ve gelişen pazarda anahtar rol oynayan Derin Öğrenme, kendi kendini yöneten kişiselleştirilmiş reklamlar sunarak, dijital reklam kampanyalarının etkinliğini artırırken kullanıcı gizliliğinin de korunmasını sağlıyor. Böylece üçüncü taraf çerezler kaldırıldığında, Derin Öğrenme pazar için en önemli teknoloji olacak ve açık internet ile kullanıcılarının gizliliğinin korunmasına da sağlayabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni