Ücretsiz Astrolojik Doğum Haritanızı Kolayca Çıkarın

Natal haritaların yoruma açık tarafları olmakla birlikte, aslında genelde aynı şeyleri ifade eder. Bu nedenle bire bir olmasa dahi aynı kişiye ait farklı doğum haritası yorumları bir birleriyle benzeşir.

Kısaca tarif edecek olursak ücretsiz natal (doğum) haritalar astroloji alanında uzmanlaşmış kişilerin bilgi ve deneyimlerinin gelişen teknoloji sayesinde bilgisayar yazılımlarına aktarılarak sunulan şeklidir.

Ephemerisler (gök günlüğü) özel bir tarihe göre astrolojik gök cisimlerinin bulunduğu burç ve dereceleri incelemeye yarayan teknik bilgilerden oluşur. Bu çizelgelere bakarak, konumları görebilirsiniz görebilirsiniz ancak, gerek harita çizimi yapmak ve gerekse yorumlamak kısmında çaresiz kalabilirsiniz. Harita detaylarının okunması yalnızca astroloji uzmanlarınca yapılma imkanı olan son derece zor bir iştir. Bu konuda uzman astrologlardan ücretli destek alabilir ya da astroasist.com un doğum haritası analiz aracından faydalanabilirsiniz.

İnternet üzerinde pek çok ücretsiz doğum haritası servisi bulunduğunu görüyoruz. Bu servislere baktığımızda, bir kısmının sadece işaret ve sembollere yer verdiğini, fakat bu değerlerin hangi yön ve alanda yorumlanması gerektiğini herkes için anlaşılır biçimde ortaya koymakta yeterli olmadığını görüyoruz. Halbuki yeterince astroloji bilmeyenler yorumlamalı doğum haritası verilerini bilmek isterler. Bu nedenledir ki astroasist.com olarak detaylı yorumları kapsayan bir harita servisi olarak hizmet veriyoruz.

Yıldız haritalarıyla çalışırken işlemlerde kullanılacak olan doğum saati bilgisinin doğru olması çok önemlidir ki, özellikle burç değişim günlerinde bazen üç beş dakikalık sapmanın bile bütün hesaplamayı yanlış yönde ilerleteceğini unutmamak gerekir. Doğum haritalarının en iyi şekilde çıkarılması ve anlamlarının izah edilebilmesi için, doğum anının net olarak bilinmesi şarttır. astroasis.com sitemizde ücretsiz olarak kullanıma sunduğumuz doğum haritası uygulaması da, doğum tarihi ve saati şeklinde giriş sağlayacağınız bu bilgiler dahilinde kişiye özel doğum haritası sonucunu detaylarıyla beraber vermektedir.

Natal harita bir kimsenin doğum saatinde bulunduğu enlem ve boylama göre astrolojik açıdan etki eden gök cisimlerinin dağılımlarını ve aralarındaki açısal ilişkiyi gösteren bir haritadır.

Jüpiter, Uranüs, Neptün gibi gezegenlerin pozisyonları an be an değişse de, kişisel astrolojik doğum haritaları sahibinin doğduğu ana bağlı olarak gökyüzünün bir resmi olması nedeniyle sabittir.

Yıllar önce astrolojik hesaplama yapanların gök günlüklerine bakarak, uzun uğraşılardan sonra çıkarmak zorunda kaldıkları doğum haritalarını, bu asırda sitemizin doğum haritası hesaplama sistemi ile astroloji bilmeye gerek kalmaksızın hesaplamak ve tüm yorumlarını hızlıca görmek mümkün hale geldi.

Gerekli astrolojik donanıma sahip olmadan da kendinize ait son derece detaylı yıldız haritanızı çıkarabilirsiniz. Haritanızı hesaplamak için doğduğunuz ana ait gün, ay, yıl ve saat bilgilerini ve coğrafi konumunuzu formdan seçmeniz yeterlidir. Haritamı hesapla butonunu tıklamanızla birlikte derhal haritanızı görüntüleyebilirsiniz.

Doğum haritası çıkarmak pek çok bilgi ve deneyim gerekliliği olan, oldukça zor bir işlemdir. Bu sebeple astrolog olmayan bir kişinin kendisine ait doğum (natal) haritasını çıkarması, gereken astrolojik donanımlara sahip olunmadığı sürece olasılık dahilinde değildir. Sevindirici olan şu ki, teknoloji çağında olduğumuz bu günlerde bu hesaplamaları kolaylıkla yapabilen bilgisayar yazılımları oluşturulmuştur. Bizler de uygulamamızı kendi haritanızı en kolay yoldan çıkarabilmeniz amacıyla tasarladık.

Yükselen Burç (ASC Ascendant) Nedir? Nasıl Çıkarılır?

Yükselen burcun bulunması için gök günlüğü çizelgelerinden faydalanılır. Bu veriler ileri derece astroloji bilmeyenler için anlamlandırılması mümkün olmayan karmaşık içeriklerden oluşur. Gök günlüklerinden faydalanabilmek için astrolojide ileri düzey bilgi ve beceri sahibi olmak gerekir. ASC (Ascendant) hesaplamada en garanti ve güvenilir yöntemlerin başında astroloji alanındaki bir uzmandan yardım almak ve çeşitli astroloji yazılımları kullanmak gelir. Websitemizi de bu niyetle güvenle kullanabilir, ASC (Ascendant) burcunuzu kesin bir netlikle öğrenebilirsiniz.

Bilgi kirliliği fazla olan internette yükselen burç tespit etme metotları ile alakalı araştırma yaparken aynı yetersiz bilgileri veren tabloları görmüşsünüzdür. Yükselen burcun bulunması konusunda sağlıklı sonuç veren sanıldığı gibi basit bir yükselen burç hesaplama tablosu yoktur oysa ki. Karşılaştığınız bir çizelgede, coğrafi konum bulunmuyor ve yalnızca hangi Güneş burcundan olduğunuz ve 2 saat ara ile yükselen burçlar sıralanmışsa itibar etmeyin. Çünkü gerçek yükselen burç hesaplama işleminde koordinat bilgisi, yerel saat farkı ve bununla beraber mevsimsel saat uygulaması kesin öneme sahiptir.

Web sitemizin hesaplama aracıyla, hiç bir astroloji bilgisine sahip olmadan da yükselen burcunuzu bulabilirsiniz. Yapmanız gereken şey çok basit. Tabi ki doğduğunuz andaki saati doğru şekilde bilmeniz şartı ile. Uygulamamızdaki yükselen burç hesaplama kısmına, doğduğunuz andaki saati ve doğduğunuz bölgeyi girin, peşinden beliren yükselen burcumu göster butonunu tıkladığınızda hesaplama tamamlanacaktır.

Yükselen burç (1.Ev) dünyaya geldiğiniz anda coğrafi konumunuza göre, doğu ufkunda yükselmekte olan burca nispet edilen addır. 12 evli astroloji sistemine göre tertiplenmiş olan doğum haritanızdaki ilk evinizdir. Çoğunlukla insanlar kendilerini Güneşin konumlandığı burca göre tanımlasalar da, dışarıdan bakılınca başkalarınca daha farklı şekilde görünebilirler. Çünkü karşıdan görünüş aslında yükselen burcumuzla alakalıdır.

1. Ev konumundaki burcun ne manaya geldiği ve karakter üzerindeki etkileri, hesaplamanın ardından elde edilen bilgilerle birlikte verilmektedir. Natal haritada yükselen burcun önemi Güneş burcundan bile fazladır desek belki de yanılmayız. Çünkü yükselen burç bilindiğinde tüm astroloji haritasının öbür detayları da gün yüzüne çıkacaktır. Astrolojide öngörüler mutlak surette 1. Eve göre yapılır. Yalnızca bu bile yükselenin önem derecesini ortaya koyan en önemli bilgidir aslında. Doğum saati bilgilerinizle mutlaka 1. Ev konumunuzu tespit edin veya ettirin. Bu bilgi, kendinizi daha iyi tanımanızı, dış dünyaya nasıl göründüğünüzü daha çabuk bir şekilde bilmenizi kolaylaştırır.

Herkesçe malumdur ki, Güneş ışıklarından daha çok faydalanmak adına saatler belirli dönemlerde ileri ve geri alınır. Son birkaç yıldır Türkiye’de bu tür bir ayarlama sonlandırılmışsa da, yükselen burcu tespit edilecek kişinin doğduğu zamanda bu yönde bir uygulamanın olup olmadığı tespit edilmeli ve tüm hesaplama işlemleri buna göre şekillendirilmelidir.

Güneş Burcu Yorumlamada Burç ve Gezegenlerin Anlamı

Güneş, astrolojik sistemdeki en parlak güç olduğu gibi, natal haritalarda da en büyük güç olarak kabul edilir. Güneş’in konumu, öz kimliğinizle ve tüm yaşamınız boyunca nereye doğru evrimleştiğinizle ilişkilidir. Enerjinizi diğerleriyle hangi yöntemlerle paylaşıma sunduğunuzu ortaya koymakla kalmaz ki aynı zamanda değerlerinizin, hedeflerinizin ve içsel benlik duygunuzun ana yapısıdır. Yaşlanma sürecinde, Güneş burcunun etkisi daha da güçlenir çünkü yaş ilerledikçe, gerçekte kim olduğunuz konusunda kendinizi daha iyi anlama fırsatı bulursunuz. Güneş’in yer aldığı burcunuz temel yapınızı ve yaşamın iniş çıkışları içerisinde stabil kalan içselleştirdiğiniz özellikleri verir. Bu bir anlamda dışarıya sızan içsel yapınızdır. Esasen enerji kaynağımız olan Güneş, Güneş Sistemi’nin ortasında bulunur ve buna benzer biçimde Güneş burcunuz da benzeri olmayan kişisel karakter merkezinizi tanımlar. İçsel özelliklerinizi daha iyi anlayabilmek için sitemizdeki Güneş burcu bulma uygulamasından faydalanabilirsiniz.

Ay Burcu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ay’ın bir manada koruyucu olarak Güneş’in etrafında tur atması ve Güneş’in ışıklarını bizlere ulaştırması gibi, Ay burcumuz da kendimizi korurken nasıl davrandığımızı, kendimizi nasıl rahat ve güvende tuttuğumuzu anlatır.

Ay’ın pozisyon aldığı burç içsel dünyamızı yönetiyor olması nedeniyle duygu dünyamızla ilgi birçok konu Ay’ın konumlandığı burçla direkt olarak ilgilidir ki, keyifle yaptığımız işler ve alışkanlıklarımız dahi Ay burcumuzun kapsama alanındaki konulardandır. Duygularımız üzerindeki yönlendirici etkisiyle hayatımızdaki her konuyu tam anlamı ile etkileyebilir ancak, her şeyden önemlisi ikili ilişkileri etkilemesidir. Bir haritadaki Ay burcu yerleşimi bir yandan da sevgi alanındaki beklentilerimizi, beslenme tipimizi ve ruhsal rahatlama yöntemlerimizi de yönlendirir.

Tüm doğum haritası hesaplamalarındaki gibi, Ay burcunu bulmak için de doğum bilgilerinin kesin olarak bilinmesi gerekliliği vardır. Bu kısmın doğru olması çok önemlidir, çünkü yalnızca birkaç dakikalık fark değişik bir burca işaret edebilir, bu sebeple emin olmak adına mutlaka titiz olunması gerekir. Net doğum saati bilgilerine sahip olduğunuzda, sitemizdeki gibi gelişmiş altyapıya sahip bir otomatik hesaplama uygulaması doğru sonucu almanıza imkan tanıyacaktır.

Duygularla alakalı çok fazla konuda etki sahibi olan Ay’ın doğum haritasındaki konumu astrologların titizlikle inceledikleri temel konular arasındadır. Natal haritada, Ay’ın konumlandığı burç, özellikle evlerimizde ve özel hayatımızda çevremize içgüdüsel manada nasıl reaksiyonlar verdiğimizi gösterir.

Şahsınızın yahut doğum tarihini bildiğiniz birinin içsel dünyasını keşfetmek için, sitemizdeki Ay burcu hesaplama programını kullanabilirsiniz. Şayet natal haritanızdaki Ay’ın hangi burçta olduğunu öğrenmeyi istiyorsanız doğum tarih ve saatinizi bildirmeniz gerekiyor. Son olarak göster butonuna tıklayın. Eğer bir başkasına ait Ay burcu hesaplamasına göz atmak isterseniz o kişiyle alakalı doğum saatini, Ay’ın mevcut pozisyonunu bilmek istiyorsanız bugünün tarih bilgilerini formdaki ilgili kutucuklara yazmanız gerekiyor. Bununla beraber sorgulanan tarih ve saat içerisinde Ay’ın hangi burçta olduğunu ve o pozisyonda nasıl yorumlandığını görebilirsiniz.

Merkür Burcu Nedir? Merkür Burcu Analizi Nasıl Yapılır?

Harita yerleşimindeki Merkür, öğrenme, bilgiyi toplama ve dış dünya ile paylaşma şeklimizi temsil eder. Konumlandığı burca göre Merkür’den aldığınız tesirleri anlayabilmek için Merkür burcu sistemimizi aracılığıyla hesaplama işleminizi yapmanız gerekir. Natal haritada bulunduğu yere göre farklı etkileşimler gösteren Merkür burcumuz, zeka anlamındaki donanımımızı ve bu zekamızı nasıl ortaya koyduğumuzu gösterir. Bir burçtaki Merkür düşünce şeklimizi, yazı yazma yeteneğimizi ve başka insanlarla iletişim kurma yöntemimizi söyler. Burçlardaki Merkür’ümüz iletişim şeklimiz üzerinde tesirli olduğundan, ve düşünce sistemimizi şekillendirdiğinden dolayı, yaşamımızın her alanını etkisi altına alır. İlk kez karşılaştığımız birisinin, esasen Güneş burcuyla değil, Merkür burcu ile tanışıyoruz demektir.

Detaylı Venüs Burcu Yorumlu Açıklamalı Servis

Venüs’ün yerleştiği burç değerleri açıkladığından varlıklarımızla olan ilişkilerimiz üzerinde son derece etkindir. Ama belki de daha önemlisi, Venüs burcumuz sevgi potansiyelimizi, merhamet etme biçimimizi, aşkı nasıl yorumladığımızı ortaya koyar. Muhtemel aşkınızla aranızdaki romantik uyumu anlamak için Güneş burcundan hareketle yorumda bulunmak en kolay yöntemdir ancak, Venüs burcunuzu bilmek tam anlamıyla aşkın kalbine inmenin en iyi yöntemidir. Venüs burçlar kuşağında hareketliliğini sürdürürken, 24 saatlik dilimde ortalama olarak 1° lik mesafe ilerler. Bu, her burçta neredeyse bir ay konakladığı anlamına gelir. Bununla birlikte 18 ayda bir defa retroya girer ki, Venüs’ünüzün kesin konumunu belirlemenin en geçerli yöntemi doğum haritanıza bakmak ve doğum bilgilerinize göre hangi burçta olduğunu anlamak için bir Venüs burcu hesaplama programı kullanmaktır.

Ücretsiz Mars Burcu Hesaplama Programı

Diğerlerine göre Mars yüksek hızda hareket eden bir gök cismidir ve hangi tarihlerde gerilediğine göre iki – yedi ay arasında burçları etkisi altına alır. Mars’ın tüm burçlar kuşağını tamamlaması yaklaşık 24 ay sürer. Bu 2 yıllık döngüyü doğru bir şekilde tespit edebilir, içinde bulunduğunuz süreçte neler yaşadığınıza ve neler hissettiğinize göre farkındalığınızı geliştirirseniz, önümüzdeki dönemde nasıl hareket edeceğiniz ve gücünüzü hangi yolla yönlendireceğiniz ile alakalı iyi bir iş yapmış olursunuz. Natal haritalardaki Mars’ın getirilerini öğrenmek, çalışma tarzınız ve motive olmak için ihtiyacınız olan şeylerle alakalı bilgiler verir. Bu bilgi, enerji seviyenizi artırmanıza ve hayatınızı kolaylaştırmanıza yardım edebilir. Haritanızdaki Mars’ın yerini hassas bie şekilde öğrenmek için Mars burcu hesaplama uygulaması kullanmalısınız.

Hassas Jüpiter Burcu Hesaplama Servisi

Jüpiter’in hangi burçta olduğunu bilmenin değişik yolları bulunmaktadır. Online bir astroloji aracından yararlanarak tek tıklamayla Jüpiter’inizin pozisyon aldığı burcu zahmetsizce hesap edebilirsiniz, tabiki doğuma ilişkin verilerinizi bilmek durumundasınız. Bununla birlikte Jüpiter konumu tablosunu kullanarak tarihlere ​​de göz atabilirsiniz. Doğum haritanız çıkarılmışsa Jüpiter’inizin bulunduğu konumu bu şekilde de bulabilirsiniz. Eğer yorumlarıyla beraber bu konuma detaylı şekilde bakmak isterseniz Jüpiter burcu hesaplama uygulamamızdan yararlanabilirsiniz. Jüpiter burcu sizinle ilgili tahmin ettiğinizden daha fazla şey söyler, algınızın açıklığını ve bilinç düzeyinizi yükseltme metodlarını gün yüzüne çıkarır. Genişlemeyi ifade eden Jüpiter genellikle bu özelliğinin beraberinde bolca ahlak ta verir. Jüpiter burcunuzu anlamak, hayatınıza daha fazla şans davet etmenize de yardım eder.

Ücretsiz Satürn Burcu Yorumlama Servisi

Uzun menzilli hareket eden bir gezegen olan Satürn, her bir burçta ortalama olarak iki yıl altı ay geçirir ve doğum anındaki burca geri gelmesi 28 ila 29 yıl arasında bir zaman sürer. Astrolojide bu özel ana Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir tür olgunluktur. Bu, aynı yaştaki insanların birbiriyle benzer hayat dersleri öğrendiği manasına gelir. Sitemizdeki Satürn burcu hesaplama uygulaması ile Satürn’ün bulunduğu astrolojik lokasyonu bulabilirsiniz. Astrolojik bir doğum haritasında Satürn’ün yerleştiği burç, kendimizi sınırlandırdığımız alanları, korktuğumuz şeyleri ve sorumluluklarımızı işaret eder. Satürn’ün bulunduğu burç sorumluluklarımıza nasıl yaklaştığımızı açığa çıkarabilir ve bununla beraber, aslında dışa vurmakta güçlük çektiğimiz ve hatta karakterimizin temel parçası olarak kabullendiğimiz özelliklere de işaret edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı