Ege DAÇKA lige fırtına gibi başladı

Ege Üniversitesi ile Darüşşafaka Spor Kulüplerinin güçlerini birleştirmesi ile bu yıl yeni ismiyle Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden  “Ege Üniversitesi DAÇKA”, ligdeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Lima Sporu’u 73-68’lik skorla mağlup eden Ege DATÇA, lige hızlı bir başlangıç yaptı.

 

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Bu yıl Ege Üniversitesi Daçka ismiyle Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden takımımız, yeni sezonun ilk maçında Lima sporu deplasmanda 73-68 mağlup etti. Takım oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyor, gelecek maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

İstanbul BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde yapılan müsabakada rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Ege DAÇKA, parkeden 73-68’lik galibiyetle ayrıldı. Ege DAÇKA’da Adem Bayrak, kaydettiği 28 sayı ile takımın en skorer oyuncusu oldu. Ligin ilk haftasında üçüncü sıraya yerleşen Ege DAÇKA, bir sonraki maçını 18 Kasım 2022 Cuma günü saat 16.00’da Ege Üniversitesi Spor Salonunda Vefa Spor karşı oynayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni