Ege Üniversitesi DAÇKA’dan önemli galibiyet

Ege Üniversitesi DAÇKA, Türkiye Basketbol 2’nci Ligi ikinci haftasını da galibiyetle tamamladı. Evinde ağırladığı Vefa Spor karşısında ilk iki çeyrekte geri düşen Ege Üniversitesi DAÇKA, özellikle son çeyrekte Adem Bayrak ve Kaan Yıldırımkanlı’nın bulduğu sayılarla oyundan 78-70 galip ayrıldı.

 

Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonunu dolduran Egeli taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı. Maç boyunca takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlar maçın ardından da Ege Üniversitesi DAÇKA’yı ayakta alkışladı.

 

Ege Üniversitesi DAÇKA Teknik Direktörü Prof. Dr. Timuçin Gencer maçın ardından yaptığı değerlendirmede “Bu maç, evimizde oynadığımız ilk maçtı. Deplasmanda olduğu gibi burada da kazandık. Bizim için çok güzel bir mücadele oldu. Bu maçtan alacağımız dersler de var. Kazanınca daha da mutlu oluyoruz. Bu coşkuyu hep beraber yaşıyoruz. Sporcularımız, çalışanlarımız, idari personelimiz ve seyircimizle birlikte burada çok güzel bir sinerji yaratıyoruz. Çok mutluyuz çalışmaya devam edeceğiz. Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin destekleri sayesinde bu organizasyonları gerçekleştirebiliyoruz. İnşallah daha iyilerini hep beraber yapacağız” dedi.

 

Adem Bayrak sakatlığına rağmen takımı yalnız bırakmadı

Maçta en çok sayı atarak Ege Üniversitesi DAÇKA’nın başarısında önemli bir paya sahip olan oyuncu Adem Bayrak ise galibiyet aldıkları için çok mutlu olduğunu belirterek kendilerini maç boyunca destekleyen Egeli taraftarlara teşekkür etti. Adem Bayrak ayrıca “Burnuma aldığım darbeye rağmen takımımı yalnız bırakmak istemedim. Bu nedenle elimden gelen bütün mücadeleyi gösterdim” dedi.

 

Ege Üniversitesi DAÇKA Yardımcı Antrenörü Arş. Gör. Ahmet Köksal ise “Muazzam bir mutluluk. Öğrencilerimizin, altyapı oyuncularımızın önünde muazzam bir projeyle beraber evimizde ilk galibiyetimizi aldık. Bundan sonraki bütün maçlarda salonu dolu istiyoruz. Herkesi maçlarımıza bekliyoruz” diyerek taraftarların desteğinin takım için çok önemli olduğunun altını çizdi.

 

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi A grubunda ikinci haftanın sonunda puanını 4’e yükselten Ege Üniversitesi DAÇKA, ligin 3’üncü haftasında deplasmanda Tekirdağ Çorlu temsilcisi Kapaklıspor ile karşılaşacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni