Keçiören Belediyesinden Spora 21 Milyon TL’lik Devasa Yatırım

BAĞLUM STADI BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

 

Keçiören Belediyesi ilçedeki Bağlum Stadı’nda yenileme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda 20 milyon 886 bin TL maliyetle yapılacak yenileme çalışmalarıyla stat yepyeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

 

Bağlum Stadı’nı yenileme vaadini yerine getirdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Bağlum Stadı’mızı yenileme sözü vermiştik. Şimdi çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık 21 milyon TL’lik yatırımla burayı modern hale getirip hizmete açacağız.” dedi.

 

Önümüzdeki yılın ortalarında hizmete açılması planlanan statta yapılan çalışmalara ilişkin bilgileri de paylaşan Altınok şunları aktardı:

 

“Stadımızdaki bloklarımızı yıkıp hasarlı kirişleri güçlendiriyoruz. Üstü kapalı tribün alanını simetrik olarak açık olan kısma uygulayarak estetik bir görünüm sağlayacağız. Tribünlerin dayanaklılığı açısından yüzeylerini düzeltilip temizlendikten sonra polyurea malzemesi ile su yalıtımını sağlayacağız. Öte yandan 2000 adet yeni koltuk montajı yaparak seyircilere konforlu bir alan sunacağız. Stadın neredeyse tamamının sıva, boya, seramik, asma tavan, yalıtım, mekanik tesisat, elektrik tesisatı ve doğrama imalatlarını yenileyeceğiz. Kulüp odalarını sporcularımıza yakışır bir şekilde kullanışlı hale getireceğiz. Müsabakalar sırasında kullanılacak reklam panosuna kadar her şeyi düşündük ve onları da kuracağız. Futbol sahası çevresini tartan zemin ile çevreleyip tel örgüleri komple yenileyeceğiz. Hava karardıktan sonra da müsabakaların rahatlıkla yapılması için saha çevresine 4 adet yeni aydınlatma direği dikip yeni projektörler takacağız.”​

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni