SOCAR Türkiye, enerjisiyle pedalların gücüne destek vermeye devam ediyor

SOCAR Türkiye, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Uluslararası Turkcell Granfondo İzmir Bisiklet Yarışması’nın ana sponsoru oldu. Yarış, “Daha Sürdürülebilir Bir Dünya” mottosuyla 4 Eylül’de İzmir Cumhuriyet Meydanı’ndan start alacak.

 

SOCAR Türkiye, Uluslararası Turkcell Granfondo Bisiklet Turnuvası’nın İzmir Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak ikinci etabını bu yıl da ana sponsor olarak destekliyor. 16 yaşından 70 yaşına tüm amatör yol bisikletçilerine açık olan turnuvanın “Daha Sürdürülebilir Bir Dünya” mottosuyla koşulacak İzmir etabı, 20 ülkeden bisikletçilerin katılımı ile 4 Eylül’de gerçekleşecek. SOCAR Türkiye ana sponsor olarak Cumhuriyet Meydanı’na kurulacak EXPO alanında yarışmacılara dinlenme alanı, gıda ve içecek desteği verecek. 

 

105 ve 57 km’lik iki parkurdan oluşan uluslararası yarışmanın İzmir etabı Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Mustafa Kemal Bulvarı üzerinden Urla’ya uzanacak ve başladığı noktada son bulacak. Geçen yıl birçok engelli sporcunun da yarıştığı İzmir etabında, yaklaşık bin 500 bisikletçi pedal çevirmişti. Geçen yıl uzun parkurda birinciliği Petkim Spor Kulübü’nden Ercüment Boran kazanmıştı.

 

Amatör bisikletçilere açık uzun yol bisiklet yarışı olan Granfondo, dünyanın birçok başkentinde gerçekleştirilen özel bir organizasyon olarak dikkat çekiyor. Granfondo, bir spor müsabakası, kültürel bir deneyim ve sosyal sorumluluk bakış açısıyla bisiklete gönül verenleri buluşturuyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni