13. Kocaeli Kitap Fuarı'na özel indirimler

Bu yıl 13’üncüsü gerçekleşen Kocaeli Kitap Fuarı beşinci gün heyecanı ile devam ediyor. Türkiye’nin en ünlü yazarları ve yayınevlerinin katıldığı dev organizasyona Kocaeli’nin yanında çevre illerden de ziyaretler gerçekleşiyor. Büyükşehir’in düzenlediği 13. Kocaeli Kitap Fuarı’na yoğun ilgi gözlenirken, fuara özel indirimler 7’den 70’e herkesin ilgisini çekiyor.

 

YÜZDE 40’A VARAN İNDİRİMLER

Bu yıl yaklaşık 400 yayıncının başvurduğu fuarda özel indirimler kitapseverler tarafından olumlu karşılanırken, yayıncıların da satışlardan memnun olduğu ifade ediliyor. Okuyucunun kitap fuarına gelmesini anlamlı kılmak adına yapılan indirimli kitaplara hücum eden okurlar, Kocaeli Kitap Fuarı’na özel yüzden 20’den yüzde 40’a kadar varan indirimden yararlanma fırsatı buluyor.

 

3 TL’YE BİLE KİTAP VAR

13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda indirimli kitaplar el yakmıyor. Fuarda 3 TL’ye satılan, yani ekmekten bile ucuz olan kitaplar vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

 

İNTERNETTEN DAHA UCUZ KİTAPLAR BU FUARDA

Yayınevleri yetkilileri, “Kitap tutkunlarının fuara gelmelerini daha anlamlı kılmak için onlara özel indirimler yapıyoruz. Bu tabi okurun hoşuna gidiyor. İnternette daha pahalı olan kitapları burada daha ucuza alabiliyorlar. Bu da buraya gelmelerinde temel unsurlardan bir tanesini oluşturuyor” ifadelerini kullandı. Öte yandan fuarda söyleşilere katılan ve imza etkinlikleri düzenleyen yazarlar ise okurlarının kendilerine gösterdiği ilgiden son derece mutlu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı