Antalya'da VoSahne coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, VoSahne’nin “Müzik Şehrin Kalbinde Konseri”ne katıldı. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği ve müzik dolu bir gün geçirdiği konserde Başkan Muhittin Böcek “Konserlerin iptal edilmediği günlerde buluşacağız” diye konuştu. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her fırsatta gençlere verdiği değeri gösteren, şehirde keyifli ve verimli zaman geçirmesine imkan sağlayan hizmetlerini sürdürüyor. Yaptığı etkinliklerle halkın kalbini kazanan Başkan Böcek, VoSahne müzisyenlerinin sahne aldığı “Müzik Şehrin Kalbinde Konserleri” ile Antalya’da yaşayan gençlerin keyifli bir Pazar günü geçirmesini sağladı. 

DANS DOLU BİR GÜN

Beach Park’ta Varyant Meydanı’nda düzenlenen VoSahne etkinliğinde, Antalya’nın yerel sanatçıları performans sergiledi. Konserde, gençler tarafından büyük beğeniyle takip edilen ünlü DJ ve müzik yapımcısı Burak Yeter de konuk sanatçı olarak sahne aldı. 3 saat boyunca müzik dolu bir gün geçiren gençler şarkılara eşlik ederek bol bol dans etti. 

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Kahvelerini ve sandalyelerini kapıp, Antalya’nın en güzel manzaralarından birine sahip Varyant Meydanı’nı dolduran gençlerin mutluluğu yüzlerinden okundu. Meydanı dolduranlar arasında sadece gençler değil, ailesiyle birlikte güzel bir gün geçirmek isteyen vatandaşlar da yerini aldı. Yoğun ilgi gören etkinlikte ayrıca SMA hastası Yusuf Yiğit bebeğin bağış kampanyasına da destek verildi. 

BAŞKAN BÖCEK DE KATILDI

Şehrin kültürel ve sanatsal yönüne katkı sağlayan “Müzik Şehrin Kalbinde Konserleri”ne, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek de katıldı. Antalyalılar, Başkan Muhittin Böcek’e, etkinlik için teşekkür ederek yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Özellikle, “Muhittin Böcek’i çok seviyorum.” diye haykıran küçük çocuk, seyircilerden ilgi gördü. Yasaklanan konserlere dikkat çeken Başkan Muhittin Böcek, “Tüm Antalyalılar olarak, konserlerin iptal edilmediği günlerde buluşacağız inşallah. Ata’mızın, ‘Dünyanın en güzel şehri’ dediği Antalya’mızda böyle güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. Etkinlik sonunda Başkan Muhittin Böcek, VoSahne temsilcilerine çiçek ve plaket takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı