Cumhuriyetin 100'üncü yılında Vestel, 19 Mayıs'ı İlk günkü heyecanla kutluyor

Vestel’in Samsun’da ikinci kez düzenleyeceği 19 Mayıs Gençlik Festivali heyecanı başlıyor. Cumhuriyetin 100’üncü yılında Samsun Batı Park’ta gerçekleşecek olan 19 Mayıs kutlamalarında bu sene ünlü şarkıcı ve müzisyen Karsu sahne alacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte dileyenler 100 TL’lik Deprem Bölgesine Destek Bileti alarak Vestel’in deprem bölgesinde planladığı spor yatırımlarına katkıda bulunabilecek.

Vestel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Samsun Batı Park’ta Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle kutluyor. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek etkinlikte eski 19 Mayıs’lardaki gibi kortej geçişleri, bando takımları, bir bayram kutlaması yapılacak.  Batı Park’ta düzenlenecek etkinlikte bu sene sahnede sevilen şarkılarıyla Karsu olacak. Depremzedeler için söylediği “Neredesin Sen” şarkısı ile gönüllerde taht kuran Karsu’nun konseri, 19 Mayıs’ta Vestel’in YouTube ve Instagram kanallarından canlı olarak yayınlanacak. 

“Deprem Bölgesine Destek Bileti” ile bölgedeki spor yatırımlarına destek oluyor

Cumhuriyetin 100. yılı coşkusuyla birlikte kutlanacak olan 2. Gençlik Festivali, Samsunlularla buluşmaya hazırlanıyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan etkinlikte dileyen katılımcılar Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırlanan 100 TL’lik Deprem Bölgesine Destek Bileti ile Vestel’in deprem bölgesinde yapacağı spor yatırımlarına katkıda bulunabilecek. 

Türkiye Voleybol Federasyonu, Türkiye Cimnastik Federasyonu ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun ana sponsorluğunu yürüten Vestel, Deprem Bölgesine Destek Bilet ile yapılacak yardımları, bu federasyonların ihtiyacına göre ilgili alanlara yönlendirecek.   

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı