Down Kafede Atıklar Sanata Dönüştü

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, down sendromlu bireylerin; atıkları el emekleri ile sanata dönüştürme heyecanlarına ortak oldu.

Gölcük’te down sendromlu bireyler, atıkları sanata dönüştürdüler. Down Kafe’de düzenlenen “Atıklar Sanata Dönüşüyor” adlı etkinlikte; Doç.Dr. Nermin Demirkol tarafından özel bireylere eğitim verildi. Özel bireylere el becerisi kazandırarak, sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen etkinliğe; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen birlikte katıldılar. Başkan Sezer ve Seymen; atıklardan sanatsal objeler üreten özel bireylere yardımcı oldular.

ÖZEL BİREYLER EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİ

Özel bireylerin eğlenceli ve öğretici bir gün geçirdiği etkinliği değerlendiren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Melek kalpli dostlarımızın el becerisi kazanmalarının yanı sıra sosyal gelişimlerine de katkı sunan bu tarz etkinlikleri gerçekleştiren +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz’a, Doç.Dr. Nermin Demirkol’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni