Dünyaca Ünlü Trompet Sanatçısı Lucienne Renaudin Vary CSO'ya Konuk Oluyor

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Şef Cem Mansur yönetiminde dünyaca ünlü trompet sanatçısı Lucienne Renaudin Vary’e eşlik edeceği özel bir konsere hazırlanıyor. 5 Mayıs’ta CSO Ada Ankara’da sanatseverlerle buluşacak konserde, Fransız bestecilerin en özel eserlerine yer verilecek.

French Victoires de la Musique Classique tarafından 2016 yılında ödüle layık görülen ve Classic FM’in “30 Yaş Altı 30 Yükselen Yıldız” isimleri arasında gösterilen 24 yaşındaki Lucienne Renaudin Vary, 2021’de Warner Classics etiketiyle çıkan üçüncü albümü ile “Genç Sanatçı” kategorisinde Opus Klassik Ödülü’nü kazandı. 

CSO Ada Ankara’da Fransız Rüzgarları Esecek

Geçtiğimiz sonbaharda Lucerne Senfoni Orkestrası ve Michael Sanderling ile en ünlü trompet konçertolarından bazılarının kaydedildiği sürprizlerle dolu dördüncü albümünü çıkaran genç sanatçı, CSO ile birlikte trompet repertuvarının en önemli eserlerinden Henri Tomasi’nin Trompet Konçertosu’nu seslendirecek. Programda ayrıca Fransız müziğinin en mutlu bestecilerinden Camille Saint-Saens’ın Samson ve Dalila operasından  “Bacchanale” eseri ve  Claude Debussy’nin “Bir Orman Perisinin Öğleden Sonrası için Prelüd, Iberia” yer alıyor. 

Konser hakkında detaylı bilgi için “cso.gov.tr” adresi ziyaret edilebilir. Biletler “biletinial” adresi, “SanatCepte” uygulaması ve CSO ADA ANKARA fuaye alanındaki Biletinial gişesi üzerinden temin edilebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni