En iyi belgesel yarın LYSA'da!

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi yönetmenliğini dünyanın en ünlü vahşi yaşam fotoğrafçısı Vincent Munier’in yaptığı, 2022 Cesar Ödülleri’nde “En İyi Belgesel” ödülünü kazanan The Velvet Queen filmine ev sahipliği yapıyor. Film, Lüleburgaz Belediyesi ve Fransız Kültür Merkezi katkılarıyla 20 Aralık saat 20.00’de ücretsiz bir şekilde sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

 

Lüleburgaz Belediyesi ile Fransız Kültür Merkezi’nin katkılarıyla, Lüleburgaz Sinema Topluluğu ve Lüleburgaz Fotoğraf Kulübü iş birliğiyle dünyanın em ünlü vahşi yaşam fotoğrafçısı Vincent Munier’in yönetmenliğini üstlendiği, 2022 Cesar Ödülleri’nden “En İyi Belgesel” dalında ödülle dönen The Velvet Queen filmi LYSA’da gösterime girecek. 20 Aralık saat 20.00’de Kerim Budak Çal Salonu’nda sinemaseverlerle buluşacak.

 

Filmin konusu

Sinemaseverlerin merakla beklediği filmin konusu ise şöyle: Keşfedilmemiş vadiler arasındaki Tibet platosunun yukarısında, vahşi dünyanın son sığınaklarından biri yatıyor. Vahşi yaşam fotoğrafçısı Vincent Munier, son görevinde yanına maceracı ve romancı Sylvain Tesson’u alıyor ve birlikte nadir kar leoparını görmeye çalışıyorlar.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı