ESHOT'un 80'inci yılına özel fotoğraf yarışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 80’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor. “ESHOT’la 80 Yıllık Yolculuk” konulu yarışmada, ESHOT hizmetlerini yansıtan fotoğraflar değerlendirilecek.

Türkiye’de toplu ulaşım hizmetlerinin köklü kurumlarından ESHOT Genel Müdürlüğü, 27 Temmuz 2023’te 80’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Bu kapsamda Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile “ESHOT’la 80 Yıllık Yolculuk” konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor. Ulusal çapta ve 18 yaş üstü herkese açık yarışmada, kent merkezindeki hizmetinin yanı sıra çevre ilçe ve köylere de toplu ulaşım imkanı sağlayan ESHOT araçları, personeli, yolculukları ve durakları yansıtan özgün fotoğraflar değerlendirilecek.

“Halkımızın beğenisine de sunacağız”
Kurumun, 80 yıllık geçmişi ve tecrübesi ışığında hizmet kalitesini sürekli artırma vizyonuyla faaliyet gösterdiğini vurgulayan ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, “ESHOT, ülkenin her yerinde bilinen, tanınan bir İzmir markası. Halkımızın gözünde ve gönlünde özel bir yeri olduğunu biliyoruz. Gönüllerdeki ESHOT’u, fotoğraf sanatı aracılığıyla ölümsüzleştirmek istiyoruz. Bu sanata gönül veren, amatör ya da profesyonel tüm fotoğraf tutkunlarını yarışmamıza katılmaya davet ediyorum. Uzmanlardan oluşan jüri heyetinin yapacağı değerlendirme neticesinde dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen eserleri, düzenleyeceğimiz sergiyle halkımızın beğenisine de sunacağız” dedi.

Birincilik ödülü 15 bin TL
Yarışmanın birincilik ödülü 15 bin, ikincilik ödülü 10 bin, üçüncülük ödülü 7 bin 500, mansiyon ödülü (3 adet) 4 bin, ESHOT Özel Ödülü ve Jüri Özel Ödülü 3’er bin TL olacak. Sergilemeye değer bulunan en fazla 40 fotoğraf da 500 TL ile ödüllendirilecek.

Son başvuru 14 Haziran
Seçici kurulda Prof. Dr. Zühal Özel Sağlamtimur, Dr. Alahattin Kanlıoğlu, Dr. Pınar Meriç, Birol Üzmez, Mehmet Yasa, Tayfun Kocaman ve Yusuf Tuvi bulunuyor. Yarışmaya katılmak isteyenler 14 Haziran 2023’e kadar “tfsfonayliyarismalar.org” sitesi üzerinden online başvuruda bulunabilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni