Genç Günler Başvuruları Başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği 37. Genç Günler başvuruları başlıyor. Konservatuvarlar, Tiyatro Bölümleri ve Üniversitelerin Tiyatro Kulüpleri hazırladıkları oyunlarla Genç Günler’e 26 Nisan’a kadar başvurabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, 36 yıldır düzenlediği Genç Günler’in 37.’sinin hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da konservatuvarlar, tiyatro bölümleri ve üniversitelerin tiyatro kulüpleri hazırladıkları oyunlarla Genç Günler’e başvurabilecek.

26 Nisan’a kadar…

“Daima Genç” ana sloganı ile düzenlenen Genç Günler, 37.’sinde “Daima İleri” mottosuyla düzenlenecek. 26 Nisan’a kadar oyun başvurularının kabul edileceği Genç Günler, bu yıl 6-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Genç Günler Programı, 2 Mayıs tarihinde İBB Şehir Tiyatroları web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Başvuru yapmak isteyen gruplar, www.sehirtiyatrolari.com adresinden başvuru formunu doldurarak [email protected] mail adresine gönderecek.

Festival program kitapçığının hazırlanmasında kullanılması için, katılımcı grupların afiş, fotoğraf ve video gibi görsel materyalleri de başvuru esnasında paylaşmaları gerekiyor. Bütün materyallerin bir dosya halinde gönderilmesi gerekmektedir.

Atölye ve söyleşiler…

37. Genç Günler’de her yıl olduğu gibi alanında deneyimli ve duayen isimlerin katılacağı atölye ve söyleşilerle gençleri dolu dolu bir program bekliyor. Sanatın farklı alanlarında usta isimler tecrübelerini atölyelerde gençlerle paylaşacak. Söyleşilerde başarı hikâyelerini anlatacak.

37. Genç Günler’de sanat heyecanını birlikte yaşamak, birbirimizi alkışlamak ve oyun gösterimleri, atölyeler ve söyleşilerle bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak için genç sanatçı adaylarının katılımını bekliyoruz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı