Gizemli bir kayboluş hikâyesi: “Kayıp" 31 Mart'ta vizyonda

Kayıp Aranıyor (Searching) filminin yaratıcıları, bu kez gizemli ve sürükleyici bir kayboluş hikâyesini sinemaseverlerle buluşturuyor.   Erkek arkadaşıyla çıktığı Kolombiya tatilinde kaybolan annesini bulmaya çalışan June’un nefes kesen mücadelesini konu alan Missing (Kayıp), izleyiciyi bulmaca çözer gibi gizemi çözmeye davet ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Will Merrick ve Nick Johnson yaptığı Kayıp, 31 Mart’ta sinemalarda!

Erkek arkadaşıyla çıktığı Kolombiya tatilinde kaybolan annesini dijital dedektiflik yaparak bulmaya çalışan June’un heyecan dolu mücadelesi Kayıp, 31 Mart’ta vizyona giriyor.

Annesinin Kolombiya tatilinde kaybolmasıyla, June’un aradığı cevaplar uluslararası bürokrasiyle gizlenir. Los Angeles’ta binlerce kilometre uzakta sıkışıp kalan June, çok geç olmadan annesini bulmak için dahiyane bir şekilde son teknolojiyi kullanır. Ancak June daha derini irdeledikçe, yaptığı dijital dedektiflik aradığı cevap yerine daha çok sorular açığa çıkarır… Ve ne zaman ki annesiyle alakalı sır gün yüzüne çıkar, o zaman aslında annesini hiç tanımadığını fark eder.

Heyecan verici gizemiyle aslında filmde yaşananların size ne kadar yakın olduğunu hatırlatan Kayıp, 31 Mart’ta sinemalarda!

Kayıp Künyesi:

Yönetmen: Will Merrick ve Nick Johnson 

Senaryo: Will Merrick & Nick Johnson 

Hikâye: Sev Ohanian & Aneesh Chaganty 

Yapımcı: Natalie Qasabian, Sev Ohanian, Aneesh Chaganty 

Uygulayıcı Yapımcı: Timur Bekmambetov, Adam Sidman, Jo Henriquez 

Oyuncular: Storm Reid, Joaquim de Almeida, Ken Leung, Amy Landecker, Daniel Henney ve Nia Long

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni