Hazal Filiz Küçükköse 'Üvey Anne' oldu

Yaz sezonunda atv ekranına gelecek olan “Üvey Anne” dizisinin başrolü güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse oldu. Hazal Filiz Küçükköse, ‘Üvey Anne’ dizisinde başarılı, zeki, çekici, bir o kadar da haset olan Serap karakterine hayat verecek.

İzleyiciler, Serap karakterinin hayattaki amaçları için 3 çocuk babası Faruk’u elde etmeye çalışmasını görecek. Daha önce açıklanan ve Faruk karakterine hayat verecek olan Kutsi’nin dışında, başka sürpriz isimlerin de iddialı yapımın kadrosuna dahil olması bekleniyor.

Çok yakında Muğla’da sete çıkması planlanan dizi, hikayesiyle her yaştan insanın kalbine dokunacak.

Yapımcılığını H. Hakan Eren’in üstlendiği ONN Medya imzalı ‘Üvey Anne’nin senaryosunu Yasemin Kırbaş kaleme alıyor. Gerçek bir hikâyeden esinlenerek projelendirilen dizinin yönetmen koltuğunda ise Yasemin Türkmenli oturuyor.

Üvey Anne çok yakında atv’de başlıyor.

 

Serap Karakter Analizi:

Muğla’da, Beyzade ailesinin yanında yetişmiş olan Serap, besleme bir annenin kızı olarak dünyaya geldiği için içinde hep bir eziklik duygusuyla büyümüştür.  Her ne kadar Beyzadeler tarafından hor görülmese de hayata bir sıfır yenik başladığının farkındadır. Ancak o, ilahi sistemin kendisinden esirgediği statüyü, gerekirse tırnaklarıyla kazıya kazıya elde etmeye kararlıdır!

Serap, daha çocuk yaşlarında sorun çıkarmayıp “iyi” göründüğünde amaçlarına daha kolay ulaştığını fark etmiştir. Feyza ve Leyla’ya duyduğu kıskançlığı bastırarak şirin görünmek zorunda kalması zamanla onda refleks haline gelmiş ve annesi dışında kimse içindeki hasedi fark etmemiştir.

Bir gün o da Feyza ve Leyla gibi olabilmek için hem okumalı hem de varlıklı ve asil bir adamla birlikte olmalıdır ona göre.  Bu yüzden okullarını dereceyle bitirip iyi eğitim alır ve Feyza’nın eşi Faruk Gencer’in seramik fabrikasında çalışmaya başlar.  Onların kalbur üstü çevrelerine girmek, hayallerini süsleyen koca adayını bulmak için iyi bir fırsattır. Ancak gönül dediğin aklın planlarından bağımsızdır ve Serap, Farukların müştemilatında yetişmiş olan aynı kaderi paylaştığı Cem’e âşık olur. Evet Cem avukattır ve geleceğinin çok parlak olacağı bellidir ancak onun bunu bekleyecek zamanı yoktur ve Serap için para kadar önemli olan bir şey daha vardır: Asalet!

Cem için beslediği duygularının üstüne hiç düşünmeden toprak atar ve genç adamı yüz üstü bırakarak gerçek hedefine kilitlenir Serap. Ancak o Gencerlerin dünyasından nemalanmayı planlarken Feyza’nın ölümü, hedefini Faruk’a çevirmesine sebep olur. Hiç tanımadığı birini elde etmektense yakından tanıdığı Faruk’u elde etmek hedefine daha kolay ulaşmasına sebep olacaktır. Evet gönlü asil, zengin, genç birini arzulamıştır ama hayatta dört dörtlük olan ne vardır ki? Üstelik Faruk kendisinin olmasa da etrafındaki bütün kadınların etkilendiği bir erkektir. Feyza ile aşklarına tanıklık ettiğinden olsa gerek Serap onların evine yerleşene kadar aklından bile geçirmemiştir bunu. Ancak şimdi, istediği tüm imkanları elinde tutan Faruk’u kaçırmak aptallık olacaktır ve o asla aptal bir kadın değildir!

Hayat planlarında üç çocuklu bir adam hiç olmamıştır Serap’ın ama bazen şartlara ayak uydurmak gerekir ve bu Serap’ın en iyi becerdiği şeydir. Çocukların “dünyalar iyisi Serap ablası” olmak da elini fazlasıyla güçlendiriyordur.

Serap Faruk’u en hassas noktasından, yani çocuklarından tavlamayı hedefler. Tabii seksapalitesinin, masum görünen yüzünün, çevirdiği entrikaların ve annesi Mukaddes’in de bu konuda büyük katkıları olacaktır!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni