HUAWEI Mate 50 Pro: Her Duruma Uygun Bir Telefon

HUAWEI’nin en yeni amiral gemisi HUAWEI Mate 50 Pro’nun piyasaya sürülmesiyle marka, günlük yaşamı önemli ölçüde iyileştirecek şekilde yenilikler yapmaya devam etti.

 

Akıllı telefonların yalnızca iletişim kurmanıza, basit fotoğraflar çekmenize ve uygulamalara göz atmanıza izin veren bir cihaz olduğu günler geride kaldı. Artık bir akıllı telefon, modern yaşamın vazgeçilmez bir aracı. Değerli anıları mükemmel piksel kalitesinde yakalamak için en son görüntüleme teknolojisinden faydalanmak, akıllı telefonunuz üzerinde çalışarak ve dosyaları paylaşarak üretkenliği artırmak veya günlük fitness rutininizi geliştirmek olsun, modern akıllı telefonun her şeyi yapabilmesi gerekir.

 

Sahip olmayı seçtiğimiz akıllı telefonlar kişiliğimiz hakkında bir şeyler söylüyor. Bu nedenle HUAWEI Mate 50 Pro, şık ve sofistike gövdesiyle estetik tasarıma çok önem veriyor. Mate Serisi’nin tasarım mirasının ardından, Huawei'nin Space Ring tasarımıyla birleşen ikonik simetrik bir düzenlemeye sahip. Zarif cihaz, genellikle saat ve mücevher gibi lüks ürünlerde bulunan Clous de Paris deseniyle tamamlandı. Her durumda birlikte görünmekten gurur duyabileceğiniz bir cihazdır.

 

Devrimci Kamera Teknolojisi

HUAWEI Mate 50 Serisi’nin kalbinde dikkat çekici bir kamera bulunuyor. Huawei'nin yeni görüntüleme markası XMAGE'nin ilk ürünü olan Ultra Diyaframlı XMAGE Kamera Sistemi, fiziksel diyaframı on seviye arasında ayarlamanıza izin veren ilk akıllı telefon kamerasıdır. Bu, gerçekten çok yönlü bir kamera sistemine sahip olduğunuz anlamına gelir. Örneğin, tatildesiniz ve mükemmel gün batımını yakalamak istiyorsunuz. Sadece diyaframı en düşük diyafram seviyesine ayarlayın ve gün batımı manzaranızın ön planından arka planına kadar her şeyi gösterebilen büyük alan derinliği ile süper keskin odaklama yapın. Öte yandan, partnerinizle bir randevunuz olabilir ve onun güzel bir portresini çekmek isteyebilirsiniz. Diyafram boyutunu f/1,4'e yükseltin, alan derinliğini azaltın ve sevdiğiniz kişinin odadaki tek kişi gibi görünmesini sağlayan hoş bir bokeh elde edin.

 

Akıllı Bir Yaşam Tarzı

Ancak HUAWEI Mate 50 Pro’nun üstün olduğu alan yalnızca fotoğrafçılık değil; tüm ihtiyaçlarınız için gerçek bir ortaktır. Fitness söz konusu olduğunda, HUAWEI Mate 50 Pro, Huawei Sağlık ve Super Device teknolojisini bir araya getirir. Bu, bir Huawei akıllı saati ile sorunsuz bir şekilde eşleştirebileceğiniz ve ardından fitness verilerinizi analiz etmek ve yeni egzersiz rutinlerini keşfetmek için Huawei Sağlık uygulamasından yararlanabileceğiniz anlamına gelir. Dahası, EMUI 13 sayesinde artık uygulamalarınızdaki verilere bir bakışta erişmenizi sağlayan Akıllı Servis Widget'ları oluşturabilirsiniz. Bu, bir Fitness ve Sağlık Hizmeti Widget'ından adım sayısı verilerini ve daha fazlasını kolayca görebileceğiniz anlamına gelir. Bu nedenle, tüm gün masa başında çalışıyorsanız ve 10.000 adıma ulaştığınızdan emin olmak istiyorsanız, basit bir bakış doğru yolda olup olmadığınızı size bildirir.

 

Harika açık havada, HUAWEI Mate 50 Pro bir kaşifin en iyi arkadaşıdır. Petal Haritalar aracılığıyla yüksek kaliteli navigasyona sahip HUAWEI Mate 50 Pro, vahşi doğada bir yürüyüş planlamak için mükemmel bir ortaktır. Sadece istediğiniz rotaya girin ve uzaklaşın. Dahası, Super Device ile FreeBuds kulaklığınıza kolayca bağlanabilir ve yoldayken en sevdiğiniz müzik ve podcast'lerle eğlenmeye devam edebilirsiniz.

 

Hem ekranı hem enerjisi dayanıklı

Bunun da ötesinde, HUAWEI Mate 50 Pro’nun süper dayanıklı Kunlun camı, düşme direncini 10 kat arttırdığından, telefonunuzu düşürme ve ekranı kırma endişesi duymadan hareket halindeyken taşıyabilirsiniz. Cihazın sizden önce güç kaybetmeye başladığı nadir durumlarda, aynı zamanda yenilikçi bir Düşük Pil Acil Durum Modu içerir. Bu, akıllı telefonunuzun şarjı 1'e ulaştığında, kalan gücü toplamak için akıllı bir SuperEnergy Boosting algoritması devreye girer ve cihazınızı 3 saate kadar bekleme ve 12 dakikaya kadar arama için çalışır durumda tutar.

 

Üretkenliği Artırın

Harika dış mekanlardan ofise kadar, HUAWEI Mate 50 Pro gerçek bir bukalemundur. İş zamanı geldiğinde, yeni SuperHub gerçek bir üretkenlik artırıcıdır. Çığır açan yeni bir dosya aktarım özelliği olan SuperHub, herhangi bir metni, resmi, videoyu veya dosyayı basılı tutmanıza ve dosyaları geçici olarak depolamak için SuperHub'ın kayan penceresine sürüklemenize olanak tanır. Daha sonra başka bir uygulamaya geçebilir, dosyaları SuperHub'dan seçebilir ve bunları sorunsuz bir şekilde belgeye yapıştırabilirsiniz. Diyelim ki son bir iş seyahatinden bazı harcamaları göndermeniz gerekiyor. Kaydettiğiniz makbuzları kolayca seçebilir ve uygulamalar arasında ileri geri gitmeden doğrudan finansmana göndermek için hepsini bir e-postaya yapıştırabilirsiniz. Cihazlar arasında çalışmak için, akıllı telefonunuz ve PC'niz arasında çoklu dosya aktarımları için SuperHub'ın toplu aktarım özelliğini de kullanabilirsiniz. EMUI13'ün SuperStorage özelliği, yinelenen dosyaları otomatik olarak algılayabilir ve kullanıcılara bunları HUAWEI Optimizer uygulamasında sıkıştırma seçeneği sunarak, en yüksek üretkenlik için depolama alanından tasarruf etmenizi sağlar.

 

HUAWEI Mate 50 Pro turuncu renk modeli 37.999 TL, Siyah ve Gümüş renk modelleri ise 32.999 TL fiyat etiketiyle HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Satın alan tüketicilere 3.499 TL değerinde FreeBuds Pro 2 kablosuz bluetooth kulaklık hediye ediliyor. Mate50 Pro satın alırken kullanıcılar isterlerse Gümüş, Altın veya Elmas paketlerinden birini seçebilirler. Seçmeleri durumunda Gümüş pakette 4499 TL değerinde Watch GT 3 Siyah hediye, Altın pakette 7198 TL değerinde Watch GT 3 Pro 46mm Gri Deri Kayış ve Tartı, Elmas pakette 9797 TL değerinde Watch GT 3 Pro 43mm Seramik Kayış, Akıllı Tartı ve Kayış tüketicilere hediye ediliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni