HUAWEI Nova 10 Serisi ile bambaşka bir selfie deneyimi seni bekliyor

Z kuşağının akıllı telefon kameralarına duyduğu sevgi, modern hayatımızın iyi belgelenmiş ve genellikle parodisi yapılmış bir özelliğidir. İster ön kameralarının önünde kendinden emin bir şekilde poz veriyor, ister arkadaşlarının, ailelerinin ve hatta en sevdikleri evcil hayvanlarının samimi fotoğraflarını çekiyor olsun, akıllı telefon kameraları Z kuşağının hayatlarını belgelemek için vazgeçilmez bir araç.

 

Hatta bazıları, bu neslin hayatlarının önemli noktalarını sanki kendi hikayelerinin kahramanıymış gibi yayınlama eğilimini tanımlayan bir trend olan “Ana Karakter Enerjisi” olarak adlandıracak kadar ileri gidebiliyor.

 

Huawei, Z kuşağının fotoğrafçılık aracılığıyla kendilerini ifade etme cesaretini, yepyeni HUAWEI nova 10 Serisi’nin temel felsefesini ve tasarımını formüle etmek için kullanıyor. Yeni nesil nova, Z kuşağının fotoğrafa olan sevgisini, çevrelerindeki güzellik ve mucizeyi birleştirmenin ve hatta yeniden keşfetmenin bir yolu olarak kabul ediyor.

 

Yeni HUAWEI nova 10 Serisi’nin kamera işlevini bu kadar dikkate değer kılan şey, telefon kameralarının gençlerin bakış açılarını ifade etme ve şekillendirmede oynadığı role ilişkin bu anlayış. Yükseltilmiş görüntüleme deneyimi sunan HUAWEI nova 10 Serisi, nova kullanıcılarının günlük yaşamlarını kaydetmelerine ve kendilerini yenilenmiş bir özgüvenle ifade etmelerine olanak tanıyor. Z Kuşağı hedef kitlesi bir bağlantı duygusu oluşturmak için yeni akıllı telefon serisini kullanıyor.

 

Fotoğraf sanatıyla yaratıcılıkta ustalaşın

HUAWEI nova 10 Serisi’nin merkezindeki değer yaratıcılıktır: Sadece tasarımında ve kamera teknolojisinde değil, aynı zamanda kullanıcılarının yaratıcı iç yaşamlarını tanımasında da bu amiral gemisi akıllı telefon serisi, yüksek kaliteli fotoğraf içeriği üretmeye yöneliktir. Bunu öncelikle HUAWEI nova Serisi’nin mükemmel, akıllı telefon fotoğraf yetenekleri üzerine inşa ederek başarır.

 

Nova 10 Pro'daki yeni kamera özellikleri arasında, yeni yükseltilmiş bir HUAWEI Multi-Vision Fotoğrafçılığı, 60MP ve 8MP çözünürlüklü, otomatik odaklı çift ön kamera ve Showcase Odaklama, Çift Görüntülü Video, 0,7X—5X Yakınlaştırma Selfie ve 0,7X—5X Yakınlaştırma Selfie Video gibi işlevleri bir araya getiren Dört Aşamalı Algılamalı Anında AF yer alıyor. Basit bir ifadeyle, fotoğrafçılık becerilerinizi yepyeni bir düzeye çıkararak büyüleyici otoportreler veya arkadaşlarınızla ve ailenizle canlı anları yakalayan görüntüler üretiyorlar.

 

Öncü 60MP Ultra Geniş Otofokus ön kamera, 4K çözünürlüklü görüntü üreten 1/2.61 inç sensörle 100 derecelik ultra geniş açıyı destekliyor. HUAWEI nova 10 Pro'yu kullanırken, aydınlatma endişesi ve düşük çözünürlüklü fotoğraf günleri geride kaldı.

 

Kendi varlığınıza güvenin

HUAWEI Multi-Vision Photography özelliği ile saç telleri ve cilt dokusu gibi ince detayları ortaya çıkararak özelliklerinizi öne çıkaran nova 10 Pro'nun yepyeni AI Portre algoritması ile güzelliğinizi de gösterebilirsiniz.

 

Portre Yakın Çekim Kamerası ile kullanıcılar, 2X optik yakınlaştırma ve 5X'e kadar dijital yakınlaştırma özelliğiyle denemeler yapmanın keyfini çıkarabilirler. Bu da, insan gözünün algıladıklarına göre daha çok detay ortaya çıkartabilen benzersiz bir yakın çekim portre deneyimine erişmelerini sağlar.

 

Z kuşağının kendini beğenmiş fotoğrafları konusundaki sıkıntılarını sık sık görmezden gelsek de, Huawei bu yeni kamera özellikleri aracılığıyla kendimize dair algımızı özgün bir şekilde yansıtan fotoğrafları çekmenin önemi aracılığıyla bu soruna bir çözüm sunuyor.

 

Hikayenizin merkezinde yer alın

HUAWEI nova 10 Pro, HUAWEI XD Fusion Engine ve HUAWEI Multi-Vision Fotoğrafçılık sayesinde bokeh efektli portre çekimlerini destekliyor. Bu dikkat dağıtan kaotik arka planlar veya flaş ışığı hakkında endişelenmek için daha az zaman harcamak ve yakaladığınız bu tek, değerli anda yaşamak için daha fazla zamana sahip olmak anlamına geliyor.

 

Gerçekten de, kullanıcılar ön kamerayı kullanarak fotoğraf çektiklerinde, HUAWEI nova 10 Serisi'nin yerleşik XD Fusion Motoru, çok kareli RAW görüntüler üzerinde semantik analiz yaparak, piksel düzeyinde portre segmentasyonu ve azalan kristal netliğinde fotoğraflar elde eder.

 

Her sahnede ve durumda öne çıkın

Z Kuşağının deneyim çeşitliliği arzusu, aynı zamanda her koşulda çekim yapmaya hazır, güvenilir, yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf makinesi gerektirir. HUAWEI nova 10 Pro, tam da bunu yapmak için gereken araca sahiptir: HUAWEI Multi-Vision Fotoğrafçılık.

 

İnsan yüzüne doğru bir şekilde odaklanabilen, parlaklığı ve netliği iyileştirebilen HUAWEI Multi-Vision Fotoğrafçılığı, fotoğrafın odağındaki kişiyi daha belirgin hale getirir, böylece artık zayıf aydınlatmanın etkilerinden korkmanıza gerek kalmaz. AI doku portre algoritması ve RAW çerçeve kompozisyonu, piksel düzeyinde görüntü kalitesi geliştirmesi, ışık ve gölge 3D iyileştirmesi ile ön aydınlatmanın, arka aydınlatmanın ve yüksek dinamik aralığın kamera tarafından iyi bir şekilde kapsandığından emin olabilirsiniz. Geride durabilir, gülümseyebilir ve içinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun en iyi şekilde görüneceğinizi bilerek fotoğraf çekebilirsiniz.

 

HUAWEI Online Mağaza üzerinden nova 10 Serisi telefonlar satın alan kullanıcılara FreeBuds 4i ve 6 ay uzatılmış Garanti hediye ediliyor. Böylece kullanıcılar cihazlarının garanti süresini 2,5 yıla çıkartıyorlar. Ayrıca nova 10 Serisi telefon ile birlikte Watch Fit 2 Silver satin alındığında akıllı satin fiyatı 1.499 TL’ye düşüyor. Lansmana özel olarak nova 10 Pro’nun fiyatı 16.999 TL olarak belirlenirken, nova 10’un fiyatı 14.999 TL olarak belirtiliyor.

 

Bunlara ek olarak HUAWEI nova 10 Pro 400 TL ek sepet indirimi ile satışa sunuluyor. Ayrıca 30 Eylül – 16 Ekim arası yapılacak alışverişlerde ilk 10 kişiye ayrıca FreeLace Pro hediye edilirken, sonraki 40 kişiye de FreeBuds 3 hediye ediliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni