Lenovo’dan yeni yılda sevdiklerinize üstün teknolojiyi armağan edin Lenovo Tab P11

Teknoloji devi Lenovo, Lenovo Tab P11 ile yeni yılda sevdiklerinize armağan edebileceğiniz yüksek performanslı, kullanışlı ve şık bir tablet seçeneği sunuyor. Lenovo Tab P11, 11 inç IPS ekranı ve çarpıcı 2K çözünürlüğüyle tabletle izleme keyfini doruğa çıkarıyor. Film izlerken ya da müzik dinlerken Dolby Atmos® teknolojisiyle dört hoparlöründen çıkan ses adeta etrafınızı sarıyor. Tab P11 tablet, isteğe bağlı klavyesiyle evden çalışanların ve eğitim görenlerin gittikleri her yerde tam kapasiteyle çalışmalarına olanak sağlıyor. 

 

Yılbaşı gecesinde sevdiklerinizi şık, kullanışlı ve akıllı teknolojileri barındıran bir armağanla, keyifle kullanabilecekleri bir Lenovo Tab P11 tablet ile sevindirebilirsiniz. Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo’nun, Tab P11 tableti aynı zamanda isteğe bağlı ultra ince klavyesi sayesinde benzersiz bir dizüstü bilgisayar performansı sunuyor. Tab P11 ayrıca MicroSD kart girişi ile 256 GB'a kadar genişletilen depolama alanında sevdiğiniz tüm uygulamalara ve oyunlara yer açıyor. 

 

Yüksek performans ve güçlü ses

Lenovo Tab P11 oyun oynarken veya internette gezinirken sağladığı yüksek performans avantajının yanı sıra 2,0GHz'e kadar ana frekansa sahip Qualcomm® Snapdragon™ 662 Sekiz Çekirdekli işlemci ile en sevdiğiniz oyunları oynarken daha az gecikme yaşatıyor. Lenovo Tab P11 tablet, ön yüzünde yer alan ve Dolby Atmos® teknolojisiyle güçlenen dört hoparlörü sayesinde, en sevdiğiniz şarkıları, sesli kitapları ve dizileri sürükleyici bir deneyime dönüştürüyor. 

 

Birinci sınıf tablet deneyimi

Lenovo Tab P11, Lenovo Precision Pen 2 gibi yenilikçi seçenekleriyle hareket halindeyken bile kesintisiz her işinizi profesyonelce tamamlamanıza yardımcı oluyor. Tab P11 tablet, üretkenlik odaklı tasarımı, kişiselleştirilmiş kullanıcı arayüzü, isteğe bağlı klavyesi ve Lenovo Precision Pen 2 tablet kalemiyle öğrencilerin de ödevlerinde veya ders çalışırken birinci sınıf bir tablet deneyimi yaşamalarını sağlıyor. Tablet P11, yerleşik Trackpad’i ve kısayol tuşlarıyla, dokunma hissinden ödün vermeden hızlı ve doğru yazma olanağı sunuyor. 4.096 basınç seviyesine, eğim algılama özelliğine ve tek seferlik şarjla 200 saat kullanım süresine sahip bir tablet olarak işinizin yarım kalmasına izin vermiyor. Lenovo, Legion, Yoga ve ThinkPad gibi üstün teknoloji ile üretilmiş dizüstü ürünleriyle daha akıllı teknolojiler sunmaya devam ederken, Lenovo Tab P11 ile tablette teknolojiyi en üst seviyeye taşıyor. 

 

Eşsiz bir çevrimiçi izleme 

Tab P11, 11 inç IPS ekranı ve çarpıcı 2K çözünürlüğüyle benzersiz bir izleme deneyimi sunarken, İnce çerçevesiyle 85 ekran/görüntü oranıyla fark yaratıyor. En sevdiğiniz dizileri HD kalitede izlemenize olanak sağlayan Tab P11 aynı zamanda TÜV Rheinland düşük mavi ışık sertifikalı olan ekranıyla gözlerinizi koruyor. LCD ekrandaki 400 nit parlaklık sayesinde güneşli günlerde bile izleme zevkinize gölge düşürmüyor. Alüminyum alaşımlı ve yenilikçi çift renk kaplamalı tasarımıyla Tab P11 şık bir tasarımla üstün teknolojiyi buluşturuyor. 

 

Çocuklara zengin bir içerikle güvenli bir dünya 

Tab P11 çocuklar için ayrı bir kullanıcı hesabı oluşturma imkânı da sunuyor. Lenovo tablet modelleri ile sunulan Google Kids Space ile çocuğunuzun yaratıcılığına ve gelişimine yardımcı olacak uygulamalar ve yüzlerce ücretsiz e-kitaba erişim sağlanabiliyor. Öğretmenler tarafından onaylanan 10.000'den fazla uygulama ve oyun ile çocuklar için güvenli bir çevrimiçi alan yaratıyor. Tüm bunlara ilave olarak Tab P11 tabletin yüksek çözünürlüklü 8 MP kamerası, arka plandaki her şeyi gizleyen arka plan bulanıklığı özelliğiyle kristal netliğinde görüntülü görüşmeler yapmanızı sağlarken evden eğitim görmeyi ve çalışmayı da kolaylaştırıyor. 

 

Lenovo Tab P11 tam şarjla 15 saat boyunca kesintisiz çalışmasına olanak sağlarken, Google Play Store'daki bir milyondan fazla uygulama arasından dilediğiniz her uygulama tabletinize indirebiliyor. Üstelik Lenovo Android tablet modelleri ile sunulan Google Play Protect, cihazınızı virüslerden koruyor ve verilerinizi güvende tutuyor. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni