Lüleburgaz'da sanat dolu gece!

Lüleburgaz Belediyesi’nin LYSA’da Dünya Şiir Günü çerçevesinde Ataol Behramoğlu, Haluk Çetin ve İbrahim Metin’i sanatseverlerle buluşturduğu etkinlik büyük ilgi gördü. Özellikle gençlerin ağırlıkta olduğu şiir üzerine gerçekleştirilen söyleşi ve müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

Lüleburgaz Belediyesi 21 Mart Dünya Şiir Günü’nde birbirinden değerli ustaları Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde ağırladı. Geceye Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Samet Servet ve çok sayıda sanatsever katıldı. Edebiyatseverlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, yoğun ilgi sonucu K. Budak Çal Sahnesi’nden büyük salon Cahit Irgat Salonu’na taşındı. Gerçekleşen sanat dolu etkinlikte sanatseverler unutulmaz bir gece yaşadı.

Şiir ve müzik bir arada!

LYSA’da İbrahim Metin’in imza günüyle başlayan etkinlik Ataol Behramoğlu ve İbrahim Metin’in “Dil ve Şiir” üzerine gerçekleştirdiği söyleşiyle devam etti. Daha sonra Behramoğlu ve Haluk Çetin de “Şiir ve Müzik” konulu müzikli dinleti gerçekleştirdi. Haluk Çetin, Behramoğlu’nun bestelenmiş şiirlerini seslendirdi. Gecenin sonunda ise Ataol Behramoğlu, eserlerini okurları için imzaladı.

Gençlerden büyük ilgi

Sanat dolu unutulmaz gecede dikkat çeken bir ayrıntı ise gençlerin yoğun ilgisi oldu. Çok sayıda genç bu unutulmaz gecede yerini alırken, sanatçılarla tanışma fırsatı buldular.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni