Müzikallerden Atölyelere Miniklerin Yüzünü Güldürecek Yarıyıl Etkinlikleri CSO ADA Ankara'da

CSO ADA ANKARA minik sanatseverler için yarıyıl tatilinde eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenliyor. Müzikallerden satranç ve yaratıcı drama atölyelerine birbirinden renkli etkinlikleri minik sanatseverler ile buluşturacak olan CSO ADA ANKARA, yarıyıl tatilini çocuklar için eşsiz bir keşfe dönüştürmeyi hedefliyor. 

CSO ADA ANKARA çocuklar için hazırladığı birbirinden özel etkinlikleri ile yarıyıl tatilini unutulmaz bir deneyime dönüştürmeye hazırlanıyor.

Picasso çocuklarla buluşacak 

26 ve 27 Ocak’ta 8-10 ve 11-12 yaş arasına yönelik Her Çocuk Picasso Resim Atölyesi ile minik sanatseverler ünlü ressamlardan olan Pablo Picasso’yu ve tarzını öğrenecek. Çocukların hayal gücünü geliştirmelerini sağlayan atölyeye anne ve babalar da izleyici olarak katılabilecekler. 

Müzikal şölen minik sanatseverleri bekliyor

Barış Can Çelik’in kaleme aldığı ve Alim Dedei’nin yönettiği tüm dünyayı etkileyen susuzluk gibi önemli bir konuda herkesi düşünmeye teşvik eden “Bir Zebra Müzikali” 28 Ocak’ta CSO ADA ANKARA’da çocuklarla buluşacak. Yarıyıl tatillerini unutulmaz bir deneyime dönüştürecek bu müzikal şöleninde çocuklar, spor yapmayı, dans etmeyi ve şarkı söylemeyi çok seven zebraların hikayesiyle farklılıkları bir kenara bırakarak önemli sorunlara çözüm aramaya çalışacak. Müzikalin oyuncu kadrosunda Tarkan Demirtaş, Nihal Arslan, Burak Aydın, Aleyna Nur Demiroğlu ve Melis Kalyoncu yer alıyor.

Geleneksel Karagöz gösterisi ile çocuklar da Karagöz’ü öğrenecek

Geleneksel tiyatromuzun mihenk taşı olan Karagöz’ü aslına uygun, gölge oyunu biçiminde yaşatma amacı taşıyan Karagöz Gösterisi “Hayat Ağacı” oyunu, yeşil doğayı koruma amacını çocuklara aşılamayı hedefliyor. Bunu yaparken oyun içerisinde verilen mesajlarla, yaş ağaca zarar vermenin doğurduğu olumsuzluklardan bahseden ve doğal çevreyi geri kazanmanın tek yolunun, ağaç ve ormanlarımızı korumak olduğu vurgulayan, Şafak Yılmaz tarafından gerçekleştirilecek bu özel oyun 29 Ocak’ta CSO ADA ANKARA’da minik sanatseverlerle buluşacak. 

Dramadan satranç atölyesine, yaratıcılığı geliştiren atölyeler 

CSO ADA ANKARA, atölyelerle çocukların müzik ve performans sanatları alanındaki ilgilerini artırmayı, yaratıcılıklarını ve bedenlerini kullanma becerilerini geliştirmelerine katkı sunmayı da hedefliyor. 1 ve 2 Şubatta gerçekleşecek 8-10 ve 11-12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Ritmik Bedenler Orkestrası Yaratıcı Drama Atölyesinde çocuklar sosyal becerilerini geliştirirken aynı zamanda orkestral bir keşif yapacak. Atölye, minik sanatseverlere dramanın açmış olduğu sihirli kapıdan içeri girip kocaman bir orkestra kurduracak. Zekayı arttırıp beyni geniş kapsamlı çalıştırarak egzersiz yaptıran muhteşem bir spor olan satranç atölyesi de 4 Şubat’ta Sümeyra Altuntaş yönetiminde çocuklarla CSO ADA ANKARA’da buluşacak.

CSO sanatçılarından anlatımlı çocuk konseri

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sanatçıları, yarıyıl tatilinde çocuklarla anlatımlı çocuk konserinde buluşacak. 5 Şubat’ta Tarihi Salon’da gerçekleşecek konser minik sanatseverleri klasik müziğin renkli dünyasını tanımaya davet ediyor.  

HER ÇOCUK PİCASSO RESİM ATÖLYESİ

26-27 OCAK-FUAYE-14:00

Tam: 100 TL

26 OCAK:

*Yaş grubu: 8-10

*Sadece çocuklar bilete tabidir. Anne ve babalar izleyici olarak katılabilir.

*Bilet alırken yaş grubu aralığına dikkat edilmelidir.

27 OCAK:

*Yaş grubu: 11-12

*Sadece çocuklar bilete tabidir. Anne ve babalar izleyici olarak katılabilir.

*Bilet alırken yaş grubu aralığına dikkat edilmelidir.

BİR ZEBRA MÜZİKALİ 

28 OCAK-MAVİ SALON-15.00

*Biletler tükenmiştir.

*4 yaş ve üzeri için uygundur.

*Etkinliğe katılan herkes bilete tabidir. (Veli/Çocuk)

KARAGÖZ GÖSTERİSİ “HAYAT AĞACI”

29 OCAK-MAVİ SALON-19:00

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 70 TL
2. Kategori: 50 TL

ÇOCUKLAR İÇİN “RİTMİK BEDENLER ORKESTRASI” YARATICI DRAMA ATÖLYESİ

1-2 ŞUBAT-FUAYE-14:00

Tam: 100 TL

1 Şubat: 8-10 yaş

2 Şubat: 11-12 yaş

*Sadece çocuklar bilete tabidir. Anne ve babalar izleyici olarak katılım sağlayabilir.

*Bilet temini belirtilen yaş aralığına uygun olarak yapılmalıdır. Yaş aralığının dışında kalan çocuklarımızın etkinliğe katılması mümkün olamayacaktır.

ÇOCUKLAR İÇİN SATRANÇ ATÖLYESİ
4 ŞUBAT-FUAYE- 13:00/15:00

*Biletler tükenmiştir.

Birinci Seans: 4 Şubat CUMARTESİ

Saat: 13.00

Yer: Fuaye

Yaş Grubu: 9-10 yaş

İkinci Seans: 4 Şubat CUMARTESİ

Saat: 15.00

Yer: Fuaye

Yaş Grubu: 11-12 yaş

Detaylı bilgi için; “csoadaankara.ktb.gov.tr” adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Biletler; “biletinial.com” adresi, “SanatCepte” uygulaması ve CSO ADA ANKARA fuaye alanındaki Biletinial gişesi üzerinden temin edilebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni