Paymes Ödeme Sistemlerine Havale ile Tahsilat Yöntemini Ekledi

Global alanda birçok finansal teknoloji şirketi ve bankayla aktif olarak pek çok çalışmaya imza atan Paymes, e-ticaret sektörüne özel birçok banka ile entegre çalışan havale ile tahsilat sistemini hayata geçirdi. Banka hesaplarına bağlanarak gelen tüm havalelerin yönetileceği bu sistem sayesinde, kazancınızı arttırmak ve ödemelerinizi almak hem çok güvenli hem de çok kolay.

 

Sosyal ticaret ve elektronik ticaret üzerinden satış yapan birey ve şirketlerin ödeme alma işlemlerini kolaylaştırmak ve güvenli hale getirmek için değer üreten ödüllü teknoloji girişimi Paymes, dijital ayak izlerini büyütmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Online satış odağında müşterilerinin her an hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme almalarını öncelik edinen Paymes, hayata geçirdiği yeni uygulaması havale tahsilat sistemi ile çok sayıda farklı banka hesabına ulaşarak tek seferde tüm ödemelerin online olarak takibini ve alınmasını sağlıyor. Türkiye’ de ve dünyada sosyal ticarete ve ödeme sistemlerine yön veren Paymes, duyurduğu yenilikçi çözümü ile satıcılar ile müşterilerinin ödeme süreçlerini kolaylaştırarak güvenli hale getirmeyi vadediyor.

 

Tüm banka havaleleri tek bir uygulamada birleşiyor

Paymes Havale ile Tahsilat Sistemi, hesaplarınızın bulunduğu bankalar ile e-ticaret platformlarınızın ve ERP sistemlerinizin haberleşmesi adına köprü görevi üstlenen bir sistem olma özelliği taşıyor. Bu sayede kullanıcılar, bütünleşik bir sistem içerisinde diğer bankalardaki tüm hesap bilgilerini tek bir uygulama altında birleştirebiliyor. Online alışveriş sürecinde havale ile ödeme seçeneğini seçen tüketiciye sistem IBAN numarası ve işleme özel hazırlanan bir kod iletiyor. Müşteri bu kod ile havaleyi gerçekleştirdiğinde Paymes havale ile tahsilat sistemi, ilgili e-ticaret sitesini bilgilendiriyor. Böylece, bu yenilikçi sistemi kullananlar sıkıcı mutabakatlardan, sayısız giriş çıkış işlemini işlemekten kurtulup, satışlarını hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlamış oluyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni