Red Bull Doodle Art Yaratıcılığı Tüm Dünyaya Taşımaya Hazırlanıyor

Dünyanın en iyi çizerlerinin kozlarını paylaştığı Red Bull Doodle Art, 16 Ocak – 28 Mayıs 2023 tarihleri arasında geri dönüyor. 2012’deki ilk edisyonundan beri yaratıcılığı sanat ve teknolojiyle buluşturan Red Bull Doodle Art, Türkiye’de dördüncü kez hayat buluyor.

Yarışmada maharetli eller ve yaratıcı zihinler, yaptıkları doodlelar (karalamalar) ile Mayıs’ta Amsterdam’da gerçekleşecek dünya finaline katılma şansı için yarışıyor. Katılımcıların tek ihtiyacının kağıt, kalem ve hayal gücü olduğu yarışmanın başvuruları 24 Mart tarihine kadar redbulldoodleart adresinden devam ediyor. 

Sanatın ve teknolojinin buluştuğu, doodle (karalama) şampiyonası Red Bull Doodle Art ile çizerler hayal güçlerini kağıda dökmeye hazırlanıyor. Katılımcıların klasik usül kağıt kalem ile çizdikleri yaratıcı karalamalar ile katılabileceği yarışma; sanatı ve çizmeyi seven, 18 yaşını doldurmuş yetenekli tüm gençleri bekliyor. Başvuruları 24 Mart tarihine kadar devam edecek Red Bull Doodle Art yarışmasında, 60’tan fazla ülkeden katılımcı çizim konusundaki becerilerini sergileyecek. Alanında öne çıkan jurilerin yapacağı elemeler ile belirlenecek yarışmanın kazananı Türkiye finalisti olarak 25-28 Mayıs tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleştirilecek Red Bull Doodle Art 2023 Dünya Finali’ne katılma fırsatı bulacak.

Dünya Finalistinin Eseri Kağıttan NFT’ye!

Red Bull Doodle Art yarışmasında katılımcılar, Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerde kurulan stantlardan veya internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. Resmi başvuru çerçevesinde çizilen karalamalar, jürinin değerlendirilmesine sunularak Türkiye finalistini belirleyecek. Bugüne kadar 50.000’den fazla katılımcının başvurduğu Red Bull Doodle Art kapsamında bu sene ilk kez kazanan Doodle, NFT üzerinden blok zincire dahil olacak

Fijital Dünya Finali Amsterdam’da!

Türkiye finalisti, 25-28 Mayıs tarihlerinde Hollanda’nın Amsterdam şehrinde gerçekleştirilecek Red Bull Doodle Art 2023 Dünya Finali’nde ülkemizi temsil etme şansını yakalayacak. Ülke finalistleri aynı zamanda dünya finali kapsamında yetenekli ve dünyaca tanınmış sanatçılarla buluşma ve atölyelerde deneyim paylaşma imkanı da bulacak.

60’tan fazla ülkeden finalistin eserleri ayrıca halkın katılımına açık bir sergi ile sanatseverlerle buluşacak. Alanında öne çıkan isimlerin de aralarında bulunduğu jüri tüm eserleri yaratıcılık, artistik beceriler ve hayattan keyif alan bir bakış açısı çerçevesinde değerlendirilecek. Red Bull Doodle Art 2023 dünya birincisi sanat ve inovasyonu harmanlayan, 3 gün boyunca sürecek etkinliğin sonunda açıklanacak. 24 Mart’a kadar devam edecek Red Bull Doodle Art başvuruları, eleme tarihleri ve detaylara redbulldoodleart adresinden ulaşılabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni