“Şarkıları Korece'ye Çevirerek Müziğe Başladım"

Zorlu PSM Youtube Kanalının Yeni Programı “Fi Fijör”ün İlk Konuğu Chaby Han;

Zorlu PSM YouTube kanalında bu sezon eğlenceli ve bol müzikli talk show programı ‘’Fi Fijör’’ müzisyen ve prodüktör Sena Gül, namıdiğer Paptircem’in sunumuyla başlıyor. Paptircem, “Fi Fijör” programında klavyesinin başındayken, birbirinden ünlü konukların sırlarını, kariyerleri ile ilgili kırılma noktalarını ve çocukluk anılarını şaşırtıcı meydan okumalarla masaya yatıracak. 17 Ocak Salı günü saat 20.00’da Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanacak “Fi Fijör” programının ilk konuğu eğlenceli muhabbeti, K-pop yorumlarıyla ve unutulmayacak Anadolu Rock performansıyla Chaby Han oldu. 

Zorlu PSM 10. sezonunda YouTube programlarına bir yenisini daha ekledi. Müzisyen ve prodüktör Sena Gül, nam-ı diğer Paptircem, “Fi Fijör” isimli müzikli Talk Show programı bu sezon Zorlu PSM YouTube kanalında başlıyor. Zorlu PSM stüdyolarında gerçekleşen ve her bölüm yalnızca bir konuk ağırlayan müzik, sohbet ve eğlence dolu “Fi Fijör” programının ilk konuğu ise Chaby Han oldu. 

Chaby Han müzikle nasıl tanıştı?

Paptircem’in “Müzikle ilk tanışman nasıl oldu, evinde neler çalardın?” sorusunu yanıtlayan Chaby Han, “Kore’deki eski folk müzikleri vs dinleyerek büyüdüm. Ama asıl müzikle buluşmam; 10 yaşlarındayken kuzenim bana Green Day’in “She’s a Rebel” şarkısını dinletti. İlk dinlediğimde tüylerim diken diken oldu çünkü henüz eski jenerasyon K-Pop, ballad tarzı şeyler dinliyordum. Green Day’in şarkısının sözlerini Korece’ye çevirmeye başladım ve türe merak saldım. Hemen sonrasında da ilk gitarımı almış oldum yani işte sekizinci sınıftaydım.” yanıtını verdi. 

Doğaçlama Anadolu Rock performansı ilk bölüme damga vurdu!

Programın bir diğer bölümünde müzik türlerinin ve şarkıda yer alabilecek sözlerin yer aldığı kağıtlarla dolu iki kase uzatan Paptircem, Chaby Han’dan o anda yeni bir şarkı yapmasını istedi. Tür olarak “Anadolu Rock”, söz olarak da “sevgi” kelimelerini çeken Chaby Han, birçok bilinen türküleri, marşları karışık bir biçimde Anadolu Rock türünde eğlenceli bir biçimde harmanladı. Ardından şarkıyla uyumlu adeta bir maceraya çıktıkları klip çalışması yapan Paptircem ve Chaby Han, eğlencenin bir an bile düşmediği “Fi Fijör” programının ilk bölümüne damga vurdu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni