Tempo BPO, CX Studio ile müşteri yolculuğu haritası oluşturuyor

Müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veren iş süreçleri dış kaynak firması Tempo BPO, 20 yıllık tecrübesiyle büyümeye ve servisler geliştirmeye devam ediyor. Yeni hayata geçirdiği CX Studio ile markaların iyi bir hizmet sunması, ürün tasarlaması veya yeni bir gelir modeli elde etmesi için gereken planı oluşturuyor, geliştiriyor ve markaların bunları uygulama sürecine destek oluyor.

 

20 yıllık tecrübesiyle müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veren iş süreçleri dış kaynak firması Tempo BPO, yeni hayata geçirdiği CX Studio ile markaların sektörde fark yaratmasına destek olacak. CX Studio, markanın mevcut süreçlerinin incelenmesinin ardından yaptığı analizler neticesinde, yeni süreçlerin ve bu süreçlere uygun müşteri yolculuğu haritasının oluşturulmasına katkı sağlayacak. 

 

Müşteri yolculuğu haritasının oluşturulmasına destek veriyor

 

Müşteri deneyimini odağına alan CX Studio, CRM, teknoloji ve veri bilimini kullanarak markaların müşteri deneyimini tasarlamalarına ve uygulamalarına yardımcı oluyor. Verileri analiz ederek elde ettiği çıktılara göre marka için yeni gelir modellerinin yaratılmasına, markanın ihtiyaç duyduğu hizmetlere ve çözümlere ulaşmasına destek oluyor. Müşteri deneyimlerini iyileştirerek, markanın hedeflerini gerçekleştirmesi ve bu hedeflerin iş çıktılarına yansıtılması için tüm paydaşlarla süreç orkestrasyonu yapıyor.

 

“İleriye dönük yeni bir yol tasarlamanın ilk adımı, mevcut durumu anlamaktır”

 

Tempo BPO CEO’su Taylan Akalın, müşterilerinin mutluluğunu ön planda tuttuklarını belirterek CX Studio ile ilgili şunları söylüyor:

“Tempo BPO olarak amacımız müşterilerimizin mutlu olmalarını sağlamak, bizden aldıkları hizmetlerle hedeflerine katkı sunmak. CX Studio’da da markalara ihtiyaç duydukları hizmetleri ve çözümleri sunuyoruz. İleriye dönük yeni bir yol tasarlamanın ilk adımı, mevcut durumu anlamaktır. CX Studio ile markanın vizyonunu ve stratejisini ön planda tutarak, markaya müşterileri için özel bir deneyim tasarlarken, deneyimi yaşayacak kitlenin beklentilerine uygun çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalar ile elde edilen verileri temel alarak rakip analizi, ürün ve müşteri segmentasyonları oluşturuyoruz. Markayla birlikte büyüme pazarlaması stratejisini belirleyerek, kısa ve uzun dönemli planların yaratılmasına yardım ediyoruz. Müşteri yolculuğu için dijital servisler, yazılım geliştirme ve entegrasyon ihtiyaçlarını belirleyerek ‘agile metodolojisi’ ile projenin yönetilmesine destek veriyor, ilgili testleri marka adına tamamlıyor ve projeyi teslim ediyoruz. Proje planı dahilinde markanın müşteri kazanımı, müşteri elde tutma, müşteri geri kazanım stratejileriyle birlikte ürün ve iş geliştirme çözümlerinin oluşturulmasına katkıda bulunuyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni