Zorlu PSM'den Notre Dame de Paris Müzikaline Özel Anneler Günü Kampanyası

Aşka dair her duygunun muazzam besteler ve etkileyici koreografilerle Victor Hugo’nun ölümsüz aşk hikayesi Notre Dame’ın Kamburu’ndan uyarlanan ve bir kez daha Zorlu PSM’de, Türkiye’deki sanatseverlerle buluşan “Notre Dame De Paris” müzikali Anneler Günü’ne özel kampanyasıyla benzersiz bir kutlama fırsatı sunuyor. Notre Dame de Paris müzikalinin kampanya biletleri 14 Mayıs’a kadar alınabilecek ve 21 Mayıs’a kadar sahnelenecek tüm seanslarda geçerli olacak. %20 indirim fırsatı sunan kampanya ‘’Anneler Günü’ne Özel İndirim’’ kategorisiyle üç adet ve üzeri bilet alımında geçerli olacak.

İlk kez sahnelendiği 1998 yılından bu yana izleyicileri büyüleyen İtalyan yazar ve kompozitör Richard Cocciante ile efsanevi Fransız besteci Luc Plamondon’ın uyarlamasıyla sahneye taşınan Victor Hugo’nun ölümsüz aşk hikayesi Notre Dame’ın Kamburu’ndan uyarlanan Notre Dame de Paris müzikali, muhteşem sahne tasarımının yanında 30 kişilik dev kadrosu, hayranlık uyandıran renkli koreografileriyle aşkın efsanevi hikayesini orijinal dili Fransızca olarak 21 Mayıs’a kadar Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sergileyecek. 

5 Mayıs’ta gerçekleştirilen ilk gösteriminden bu yana izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Notre Dame de Paris müzikalinin kampanya biletleri 14 Mayıs’a kadar alınabilecek ve 21 Mayıs’a kadar sahnelenecek tüm seanslarda geçerli olacak. %20 indirim fırsatı sunan kampanya ‘’Anneler Günü’ne Özel İndirim’’ kategorisiyle üç adet ve üzeri bilet alımında geçerli olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı