11 Binden Fazla İşyerini Dijitalleştiren Yemeksepeti Mahalle 1 Yaşında

Türkiyenin hızlı ticaret platformu Yemeksepetinin, kullanıcılarına daha zengin hizmet seçenekleri sunarken, yerel esnafa destek olan uygulaması Yemeksepeti Mahalle birinci yaşını kutluyor.

 

Hızlı ticarete olan talebin artması ve kullanıcı beklentilerindeki değişimle birlikte, yerel esnaf için öncelikli hale gelen dijitalleşme ihtiyacına çözüm olarak ortaya çıkan Yemeksepeti Mahalle, birinci yılını doldurdu.

 

Yemeksepeti kullanıcılarına mahallelerindeki esnaf ve yerel market zincirlerinden bildikleri, beğendikleri ve istedikleri ürünleri dakikalar içerisinde ulaştıran Yemeksepeti Mahalle, 30 milyonun üzerindeki Yemeksepeti kullanıcısına, istedikleri zaman aralığında siparişlerini teslim alma imkanı sunuyor. 

 

Kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılama hedefi doğrultusunda önemli bir adım olan Yemeksepeti Mahalle, Yemeksepeti’nin h-ticaretteki öncü konumunu da pekiştiriyor. Sürekli olarak daha fazla mahalle esnafını dijitalleştirmek için çalışan Yemeksepeti Mahalle, esnafın cirolarına önemli katkılar sağlıyor.

 

Yerel esnaf için büyüme ve rekabet avantajı  

Esnafı dijitalleştirerek sürdürülebilir şekilde büyümelerine destek olan Yemeksepeti Mahalle, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlıyor. 

 

Yemeksepeti Mahalle’de üye iş ortağı esnafa özel mobil uygulama ile işletme sahipleri stok kontrolü ve ürün kontrolü imkanının yanı sıra, sipariş performansı ve çalışma saatleri gibi veriye dayalı birçok konuda analizlere ulaşma fırsatı elde ediyor.

 

Sayılarla Yemeksepeti Mahalle 

  • Yemeksepeti Mahalle sayesinde market, manav, kuruyemiş, su, petshop, şarküteri, kasap ve kozmetik gibi 14 kategorideki esnafın yanı sıra, bazı bölgelerdeki semt pazarlarından da kolay ve hızlı alışveriş yapmak mümkün hale geliyor. 
  • Bu 1 yıllık sürede içinde on milyonlarca ürünü yüz binlerce kullanıcıyla buluşturan Yemeksepeti Mahalle, sipariş sayısında 1 milyonu geçti.
  • Şimdiye kadar toplam 11 binden fazla esnaf, Yemeksepeti Mahalle’ye dahil olarak dijitalleşti.
  • 1 yıl içinde Yemeksepeti Mahalle’de 81 farklı ilden sipariş alındı.
  • Mahalle’de en çok satılan 5 ürün patates, kıyma, türk kahvesi, kedi maması ve Antep fıstığı oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni