15 Binin üzerinde turizm profesyoneli İstanbul Turizm Fuarında bir araya geliyor

Elli Ülkenin En İyi Acenta Ve Tur Operatörleri B2b Toplantılar İle Katılımcılarla Buluşacak!

Turizmin tüm renklerini bir araya getirme mottosu ile Dream Project organizasyonunda, 4-5 Ekim 2023 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi’nde bu yıl ilk kez kapılarını açacak olan İstanbul Turizm Fuarı, ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerini bir araya getiriyor. Kontrat dönemi olması dolayısıyla otel-acenta kontratları için mükemmel bir zamanlama fırsatı sunan fuar aynı zamanda erken rezervasyon kampanyalarının başlangıç dönemi olması sebebiyle tüm markaların kampanyalarını aynı anda duyurmasına olanak sağlayacak.

Fuar kapsamında; Uluslararası markalar ve Türkiye, 2023 yılı sezon değerlendirmesi ve 2024 yılı beklentiler (Oteller,Dernekler-Birlikler, İç Turizm, Tur operatörleri), Sinema ve dizi sektörünün turizmdeki rolü, Almanya-Türkiye arasındaki turizm ilişkileri, Doldur-Boşalt turizmden geleceğin turizmine, Ekonominin yumuşak gücü:Hizmet ihracatı, Ülkeler oturumu, Kongre karar süreçleri, The Future Medical Tourism konu başlıklı oturumlar yer alacak. 

Konferansa TÜRSAB, AKTOB, TTYD başkanları ve turizm sektörünün önde gelen üst düzey yetkililerinin yanı sıra Cannes film festivalinde aldığı ödülle adından sıkça söz ettiren Merve Dizdar, OGM Pictures Yönetim Kurulu’ndan Onur Güvenatam, Netflix Orijinal içerik direktörü Pelin Diştaş, Dünya Turizm Konseyi Direktörü Andrew Brown, DRV Alman Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Nobert Fiebig,    Azarbeycan ve Letonya Seyahat Acenteleri Birliği Başkanları, Kazan – Sirbistan – Macaristan ve Arnavutluk Turizm Ofis Başkanları da konuşmacı olarak katılıyor. 

ELLİ ÜLKENİN EN İYİLERİ HOSTED BUYER

50 ülkenin Türkiye’ye en çok turist ve grup gönderen acenta ve tur operatörlerini B2B toplantılar ile katılımcılarla buluşturan fuar, aynı zamanda Türkiye’nin ticari hacmini arttırma yönünde önemli bir rol üstleniyor.

PROFESYONEL RANDEVU SİSTEMİ

Yurtdışından gelen satın alıcılar ile stand açan fuar katılımcıları, online randevu sistemi üzerinden randevu alarak standlarında B2B görüşmeler yapma fırsatı bulacak. Aynı zamanda www.istanbulturizmfuari.com.tr  web sitesinde ziyaretçi kaydı oluşturan sektör temsilcileri de stand açan fuar katılımcılarından randevu alabilecek.

15 BİNİN ÜZERİNDE PROFESYONEL  

5 bin 356 metrekare alanda yer alacak fuarın, dünyadan ve Türkiye’den turizm profesyonelleri, oteller, etkinlik mekanları, tur operatörleri, acentalar, toplantı destek firmaları ve servis sağlayıcıları, MICE profesyonelleri ve diplomatik temsilcileri ağırlayarak 220 katılımcı firma ve 15 binin üzerinde turizm profesyonelini buluşturması hedefleniyor. Sadece turizm sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin ağırlanacağı fuarda, online randevu sisteminde planlanacak randevular ve B2B görüşmelerle özel işbirliklerine de imza atılacağı öngörülüyor. Büyük bir ticari hacim yaratması hedeflenen fuarın, güçlü işbirliklerinin de başlangıç durağı olması bekleniyor. 4 Ekim 2023 akşamı Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek ITF Gala Party ile de sektör profesyonelleri eğlenirken aynı zamanda networklerini geliştirme fırsatı bulacak. 

TURİZM ZİRVESİ İLE SEKTÖRE YÖN VERİLECEK

Fuar kapsamında gerçekleşecek Turizm Zirvesi’nde ulusal ve uluslararası konuşmacılar ile turizm sektöründeki yeni trendler belirlenip 2023 yılı sezonu değerlendirilirken, 2024 yılı beklentileri masaya yatırılacak. Turizm Zirvesi kapsamında; Almanya Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Norbert Fiebig, İspanya Seyahat Acentaları Birliği Konfederasyonu Başkanı Carlos Garrido, Fransa Tolouse Turizm Board , Suudi Arabistan Turizm Board temsilcileri gibi dünyadan ve Türkiye’den çok önemli isimler panelist olarak yer alacak.

SAĞLIK TURİZMİ DE BU FUARDA

Fuarda ayrıca Trust Global iş birliği ile sağlık turizmi dünyasının kapıları aralanacak. Dünya genelindeki sağlık turizmi paydaşları ile biraraya gelerek sektördeki güncel gelişmeleri takip etmek ve yenilikçi fikirlerle dolu bir etkinlik deneyimi yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunan fuarda Medical Tourism Pavillion’unda sağlık kuruluşları (hastane-klinik-acente)  yer alacak.

 

İSTANBUL TURİZM FUARININ KATKILARI NELER OLACAK?

  • İstanbul’un tam şehir merkezinde (ICC) yer alacak fuar sadece sektör profesyonellerine yönelik olacaktır.
  • Kontrat dönemi olması dolayısıyla otel-acenta kontratları için mükemmel bir zamanlama fırsatı sunacaktır.
  • Erken rezervasyon kampanyalarının başlangıç dönemi olması sebebiyle tüm markaların kampanyalarını aynı anda duyurulmasını sağlayacaktır.
  • Uluslararası önemli acentalar ve tur operatörleri, karar verici satın alıcı olarak fuarımızda bulunacaktır.
  • Fuar için özel olarak hazırlanan B2B platform üzerinden sadece (karar verici  satın alıcı) hosted buyerlar ile değil, profesyonel ziyaretçiler ile de B2B toplantılar yapılacaktır.
  • Ulusal ve Uluslararası konuşmacılar ile gerçekleştirilecek ‘’Turizm Zirvesi’’ ile yeni trendler ele alınacak ve 2023 turizm sezonu değerlendirmesi ile 2024 beklentiler masaya yatırılacaktır.
  • Fuar kayıt alanı dünyaca ünlü yeni dijital medya ajansı Ouchhh firmasının yapay zeka ile dünyaca ünlü eserleri yer alacak ve sektör paydaşları kayıt alanında bu deneyimi tecrübe edebilecekler.
  • Global karar verici satın alıcılara boğazda üst düzey tekne gezisi ve tarihi yarım ada gezisi ile destinasyon tanıtımı yapılacaktır. 
  • Fuarın ilk gün akşamı Swissotel The Bosphorus Otel’de Ouchhh eserleri ile gerçekleştirilecek ITF Gala Party katılımcılar için eşsiz bir deneyim olacaktır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni