Umut Akyıldız'ın 'Yana Yakıla'sı

Söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliğiyle kısa sürede Türk Pop müziğinin dikkat çekici isimlerinden ve seslerinden olacak ”Umut Akyıldız”; yeni şarkısı ”Yana Yakıla” ile müzikseverlerle duygusal bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor.

Sözü ve müziği Umut Akyıldız’a, düzenlemesi ise değerli müzik adamı Ozan Bayraşa’ya ait olan ”Yana Yakıla”; ayrılığın, özlemin ve tutkulu aşk hikayelerinin melodisi olarak karşımıza çıkacak.

”Umut Akyıldız”ın içten ve samimi sözleriyle dolu olan bu şarkı dinleyicisinin ruhuna temas ederek kalıcı bir iz bırakacak.

2006 yılında Star Avı adlı ses yarışmasına katılan ve Deniz Seki, Ercan Saatçi, Erol Köse’nin jüri üyesi olduğu yarışmada jüriden ve halktan büyük takdir toplayan ”Umut Akyıldız”, yarışmadan ikincilikle ayrılmıştı. Yarışmadan sonra geçtiğimiz dönemlerde yayınlamış olduğu şarkılarıyla radyo, televizyon ve dijital müzik listelerinde kalıcı bir yer edinen ”Umut Akyıldız”; bu şarkısında iddialı ve sağlam adımlarla yeniden merhaba dedi…

Şarkının dikkat çekici klibinin yönetmenliğini Luca Pigs üstlendi. Klip; Joker Garaj platosunda hem iç mekan hem de dış mekanda yaklaşık 14 saat süren çekimle, kalabalık bir ekip eşliğinde tamamlanarak şarkının etkileyici atmosferini dinleyicilere yansıttı.

”Umut Akyıldız”ın yeni projesi ”Yana Yakıla”; Jayvo Entertaintment etiketiyle tüm müzik platformlarında ve  klibi ”Umut Akyıldız” YouTube kanalında yayında!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı