Beşiktaş Hazırlık Maçları sadece S Sport Plus'ta

Sporda zengin yayın içeriğini ve dünyanın en prestijli spor organizasyonlarını yenilikçi teknolojisiyle kullanıcılara sunan S Sport Plus; heyecanla beklenen Beşiktaş’ın hazırlık maçlarını seyirci ile buluşturacak. 27 Temmuz Perşembe günü Beşiktaş’ın Konferans Ligi 2. Ön Eleme karşılaşması da Türkiye’de canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta izlenecek.

Beşiktaş hazırlık karşılaşmalarında Augsburg, Mezőkövesd Zsóry ve Strasbourg karşısında sahaya çıkacak. Şenol Güneş yönetiminde ilk maçına hazırlanan Siyah Beyazlılar 15 Temmuz Cumartesi saat 16:00’da Augsburg ile karşısında sahaya çıkacak. Augsburg maçının ardından 18 Temmuz Salı saat 19:00’da Mezőkövesd Zsóry FC, 21 Temmuz Cuma  saat 19:00’da ise Strasbourg ile karşılaşacak. 

Beşiktaş’ın 27 Temmuz Perşembe günü oynayacağı Konferans Ligi 2. Ön Eleme karşılaşması ise sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak. Bu karşılaşmada Beşiktaş’ın rakibi ise 1. Ön Eleme turundaki KF Tirana – Dinamo Batumi eşleşmesi kazananı olacak.  

Beşiktaş’ın nefes kesen mücadeleleri için “BJK1903” koduyla ssportplus.com’a üzerinden aylık üyelik alan kullanıcılar ilk ay sadece 34.99 TL ödeyerek bu süper maç programını izleyebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı