DSİ ve Ege Üniversitesi güçlerini sporcular için birleştirdi

Son 6 yılda spora yaptığı önemli yatırımlarla ulusal ve uluslararası düzeyde sporcular yetiştiren Ege Üniversitesi, gerçekleştirdiği iş birlikleriyle bilimi sporun hizmetine sunmaya devam ediyor. Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Ege Üniversitesi Spor Kulübü ve Devlet Su İşleri (DSİ) Spor Kulübü arasında iş birliği protokolü imzalandı. EÜ Senato Salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine EÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ersan, Prof. Dr. Banu Yücel, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Timuçin Gençer, DSİ Spor Kulübü Başkanı Tolga Aksakallı katıldı.

Protokolün içeriği ile ilgili bilgi veren Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, “Sporda Ege Modeli vizyonumuz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz ‘Ege Daçka Modeli’ kapsamında yer alacak olan bu iş birliği ile basketbol branşında alt yapı çalışmalarının genişletilmesinin yanı sıra diğer spor branşlarında da ülkemiz sporuna her pozisyonda yeni yetenekler kazandırılmasına yönelik çalışmalara hız kazandırılacak. Bu proje sayesinde Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra DSİ Kulübü sporcularına akademik destek sağlanarak alt yapı takımlarının ve spor okullarının organizasyon kalitesi arttırılacak” diye konuştu.

DSI Spor Kulübü Başkanı Tolga Aksakallı  ise Ege Üniversitesi ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek spor ile bilimin buluşmasının gelecekte başarılı sporcular yetiştirilmesine katkı sağlayacağını dile getirdi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı