Nissan Türkiye Yelken Takımı Sezonun İlk Yarışında Eve Kupayla Döndü

2016 yılından beri sayısız başarıya imza atan Nissan Türkiye Yelken Takımı, Marmara Yelken Kulübü’nün düzenlediği “Kardeşlik Kupası”nda IRC2 sınıfında lider tekne olarak yarışı tamamladı.

2024 yılına dikkat çeken bir başarıyla başlayan Nissan Türkiye Yelken Takımı, Marmara Yelken Kulübü’nün düzenlediği “Kardeşlik Kupası”nda yarıştı. İstanbul Boğaz’ında gerçekleşen yarışta rüzgâra ek olarak değişken akıntıyla mücadele eden Nissan Türkiye Yelken Takımı, IRC2 sınıfında lider tekne olarak yarışı tamamladı. Handikaplı olarak planlanan yarışta, bu sonuç ile takım üçüncülük kupasını kazandı.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Marmara Yelken Kulübü “Kardeşlik Kupası” İstanbul Boğazı’nda 2 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Aynı zamanda İstanbul yat yarış sezonunun ilk yarışı olan “Kardeşlik Kupası”nda 250’nin üzerinde sporcu yer aldı.

Nissan Türkiye çalışanlarının da aktif rol yer aldığı takımda elde edilen başarı ile Nissan Türkiye Yelken Takımı sezona damga vuran bir başarı elde etti. Dikkat çeken başarılarıyla sezonu domine etmeye hazırlanan Nissan Türkiye Yelken Takımı gelecek yarışlar için heyecanlı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı