Boreas Teknoloji Ürünleri Data Centre World Paris'te Büyük İlgi Gördü

 

Boreas Teknoloji Ürünleri Data Centre World Paris’te Büyük İlgi Gördü

İçinde yaşadığımız dünya internet sayesinde birbirine bağlanıyor ve dijital iletişim hayatımızın hemen her yerinde aktif hale gelmeye devam ediyor. Uzaktan çalışma, e-ticaret, online toplantılar ve sosyal medya gibi yeni rutinler veri üretimine sebep olarak veri merkezlerinin önemini artırıyor.

Veri merkezleri artan veri yükünün saklayıcısı olarak konumlanırken ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte olması da büyük önem taşıyor. Her ülke, bölge hatta projeye göre bile değişebilen veri merkezi dinamikleri inşaattan telekoma, yazılımdan iklimlendirmeye kadar birçok sektörü kapsıyor ve bu sektörlerde değişimin fitilini ateşliyor. Veri merkezleri standart yapılardan farklı özellikleriyle birçok unsur barındırıyor ve şirketler veri merkezleri özelinde çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Dünyada yaşanan bu veri merkezi ihtiyacı doğrultusunda 15-16 Kasım’da gerçekleştirilen Data Centre World Paris sektörü bir araya getirdi. Türkiye’den de öncü şirketlerin katıldığı fuarda yer alan Boreas Teknoloji’nin Genel Müdür Yardımcısı Murat Uzunoğlu “Fransa, Avrupa’da veri merkezi yatırımlarının yapıldığı ülkelerden biri. Bu sebeple dünyada sektörün nabzını tutan şirketler olarak Paris’te bir araya geldik. Boreas Teknoloji olarak uzun süredir veri merkezi özelinde iklimlendirme çözümleri üretiyoruz. Veri merkezi sektöründe sürekli bir talep çeşitliliği olduğunu öngörerek sunduğumuz veri merkezi iklimlendirme ürünlerinin ihtiyaçlara göre konfigüre edilebilir olmasına özen gösterdik. Data Centre World Paris’te ürünlerimiz büyük ilgi gördü ve kalitemiz dikkat çekti.” dedi.

“İş Ortaklarımızı Her Zaman Çağın En İyi Çözümleriyle Buluşturuyoruz”

Veri merkezleri için ayrı bir ekip kurduklarını belirten Uzunoğlu “İklimlendirme sektöründe çok uzun süredir önemli oyunculardan biriyiz. Endüstriyel yapılar için sunduğumuz konfor çözümlerimiz birçok önemli havalimanı, spor tesisi ve üretim merkezinde kullanılıyor. Veri merkezi diğer endüstriyel yapılardan ayrışan, farklı beklentiler içeren bir alan; bu sebeple alanında uzman mühendis ve profesyonellerden oluşan ayrıca bir ekip kurduk. Bu ekibin tek odak noktası veri merkezi iklimlendirmesi. Veri merkezleri için Ür-GE, Ar-Ge çalışmaları yapıyor ve iş ortaklarımızı her zaman çağın en iyi çözümleriyle buluşturuyoruz. Ürünlerimizin uzun ömürlü, teknolojik ve işlevsel olmasına dikkat ediyoruz. Verimlilik konusunda taviz vermiyor ve dünyanın sürdürülebilirliğini sağlamaya yönelik çözümler geliştiriyoruz. Bu yaptığımız çalışmaların ne kadar önemli olduğunu Data Centre World Paris’e de gördük ve stratejik hedeflerimizin altını bir kez daha çizdik. Veri merkezi sektörünün yıldız isimlerinin bir araya geldiği fuarda Boreas Teknoloji olarak boy gösterdik ve yeni projeler için değerli adımlar attık.” dedi.

 

Veri merkezi uzmanlarının ve şirketlerinin bir araya geldiği Data Center World Paris sektöre dair yapılan önemli sunumlar ve ürünlerle sektörün en büyük fuarlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı