eFootball™ Sezon 0 ile 'aksiyona hazır olun'

KONAMI’nin amiral gemisi futbol oyunu “eFootball™” için son güncelleme Season 0: Ready for Action (Sezon 0: Aksiyona Hazır) bugün itibarıyla yayında. Sezon 0, oyunseverlere favori takımlarının bazı formalarını ve kadrolarını yeni başlayacak kampanyayı kapsayacak şekilde güncelleme şansı verecek.

 

“eFootball™” Mobile 650 milyon indirmeye ulaştı!

Şubat 2023’te KONAMI, “eFootball™”un mobil sürümünün dünya çapında 600 milyon indirmeye ulaştığını duyurmuştu. Altı ay sonra oyun, 650 milyon indirmeye erişerek yepyeni bir kilometre taşını kutluyor!

Bu başarıyı kutlamak için bonuslar, başarılar, mücadele etkinlikleri ve çok daha fazlasıyla dolu bir kampanya 3 Ağustos’ta başlıyor:

  • Giriş bonuslarıyla toplam 450.000 GP, 150 jeton, 3 Epik Şans Fırsatından kazanma şansı
  • Tüm Kampanya etkinlikleri boyunca 360.000 GP, 90.000 Deneyim Puanı ve 200 jeton daha kazanma fırsatı
  • Toplam 50 maç oynayarak v.3.0.0’ın çıkışında hediye olarak 300 jeton kazanabilme olanağı

İster deneyimli ister yeni bir kullanıcı olun, yeni bir yıla ve ağustos ayı boyunca “eFootball™”da deneyecek ve kazanacak çok şey var.

 

“eFootball™” Hakkında

“eFootball™, KONAMI’nin popüler oyun serisi “PES”in yeniden markalaşmış halidir. Bu değişimle birlikte oyuna yeni bir futbol oyun motoru eklendi, oynanış geliştirmeleri eklendi ve oyun tüm uyumlu cihazlarda “oynaması ücretsiz” oldu. 

“eFootball™”, dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarları için eğlenceyi ve erişilebilirliği en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan, sürekli gelişen bir platformdur.

“eFootball”, “e-Football” ve “eFootball logosu”, Japonya’da ve diğer ülkelerde veya bölgelerde Konami Digital Entertainment Co., Ltd.’nin tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı