Kill The Crows Bugün İtibarıyla Steam'de Yayınlandı!

Şafak vakti tabancalar çekiliyor; 5minlab, Top Down Arena Shooter Oyunu’nu 10% indirimle Steam’de Yayınladı

KRAFTON (CEO CH Kim) bünyesindeki bağımsız stüdyo 5minlab, bugün yeni oyunu Kill The Crows’u Steam üzerinde yayınladı. Top down arena nişancı oyunu, çılgın bir Western dünyasında geçiyor ve oyuncular, kargalara tapan fanatik tarikat üyelerini ortadan kaldırmaya odaklanmış intikamcı bir silahşor olan Isabella’nın rolünü üstleniyorlar.

Başta Isabella olmak üzere tüm bosslar ve düşmanlar, tek bir mermiyle ölebildikleri için, düşman ateşinden ve yakın dövüş saldırılarından kaçınmalı, siper almalı, elinizdeki silahları ve çevreyi kullanarak mümkün olduğunca düşmanı alt etmek zorundasınız.

Kill The Crows, oyuncuların oyunda ilerlemek için ustalaşması gereken “Showdown” adlı özel bir mekaniğe sahip. “Showdown”, oyuncuların aynı anda birden fazla düşmana nişan alıp ateş etmelerine ve tüm mermileri aynı anda yeniden yükleyerek tehlikeden kaçmalarına olanak tanıyan bir teknik.

Oyuncular esas olarak bir revolver ile düşmanlarla çatışacak olsalar da oyun boyunca çeşitli koşulları karşılayarak daha iyi silahların, şarjörlerin ve pasif becerilerin kilidini açabilecekler. Dövüşler daha zorlu hale geldikçe, oyuncuların daha büyük ve daha güçlü bossların üstesinden gelmek için silahlarını çeşitlendirmesi ve yeni becerilerde ustalaşması gerekecek.

Korece ve İngilizce dil seçeneklerine sahip Kill The Crows, Steam üzerinde 54 TL’den satışa sunuldu. Oyunun çıkışı şerefine Kill The Crows, ilk haftasında %10 indirimli. Daha fazla ayrıntıya Steam ve resmi Twitter hesabı üzerinden erişebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı