Samsung IFA 2023'te Kurutmalı Çamaşır Makinesi BESPOKE AI™ Combo'yu Tanıttı

Samsung’un IFA 2023’te tanıttığı BESPOKE AI™ Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi, gücünü Dijital İnvertör Isı Pompası teknolojisinden alıyor.

Samsung Electronics, bugün, Berlin’de gerçekleştirilen tüketici elektroniği fuarı IFA 2023’te Dijital İnvertör Isı Pompası teknolojisine sahip yeni BESPOKE AI™ Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi’ni tanıttı. Çamaşırları yıkayıcıdan kurutucuya aktarma zahmetini ortadan kaldıran model, tüm çamaşır yükünü tek adımda tamamlıyor. 25 kg’lık büyük yıkama kapasitesini 13 kg’lık ısı pompalı kurutma kapasitesiyle birleştiriyor ve tüketicilere daha fazla esneklik sunan akıllı fonksiyonlarla geliyor.

Samsung Electronics Dijital Aletler Birimi Başkan Yardımcısı ve Müşteri Deneyimi Ekibi Başkanı Junhwa Lee yeni modelle ilgili şunları söyledi: “Samsung’un Dijital İnvertör Isı Pompası teknolojisine sahip ilk BESPOKE AI™ Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi, sorunsuz çamaşır yükü aktarımı sağlayarak çamaşır yıkamayı çok daha kolaylaştırırken aynı zamanda yerden de tasarruf sağlıyor. Çamaşır yıkama deneyimi artık daha keyifli ve daha kolay hale gelirken SmartThings Energy’deki Yapay Zeka Enerji Modu da enerji tasarrufu sağlıyor.”

 

Yeni BESPOKE AI™ Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi ile Yerden Tasarruf Edin

Bütün bir çamaşır yıkama programını tek makinede tamamlayabilen Yeni BESPOKE AI™ Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi, kurulu iki makineden daha az yer kapladığından kullanıcıların evlerinde yerden tasarruf etmesini sağlıyor. Yaşam alanından daha fazla faydalanmayı hedefleyen tüketiciler, tasarruf ettikleri alanı diğer kullanımlar için değerlendirebiliyor. BESPOKE ürünlerinin sade ve düz tasarımı, evin iç mekanıyla olduğu gibi diğer cihaz ve mobilyalarla da uyumlu.

 

Çamaşır Yıkamayı Kolaylaştırın 

Modelin özellikleri ve çamaşır yıkama programları, kullanıcılara daha zengin ve kesintisiz bir deneyim sunmak için tasarlandı. Tüketiciler makineyi çalıştırdıklarında, daha sezgisel bir şekilde kontrol edebiliyor ve geniş LCD ekran sayesinde yıkama ve kurutma süreçlerini kolayca seçebiliyor. Ekranda ayrıca, program sonunda kullanıcıların başvurabileceği yol gösterici bilgiler de sunuluyor. 

AI Wash özelliği sayesinde BESPOKE AI™ Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi, her yükteki kumaşların ağırlığını ve yumuşaklığını algılıyor; kullanılacak su ve deterjan miktarını optimize etmek için, su bulanıklığına dayanarak, çamaşırların kirlilik seviyesini tespit ediyor. BESPOKE AI™ Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi, bu bilgileri kullanarak en iyi sonuçları hızlı ve verimli bir şekilde elde etmek için ıslatma, durulama ve sıkma sürelerini devamlı ayarlıyor.

 

Otomatik ve Akıllı Özelliklerden faydalanın

Samsung, kullanıcıların makinelerini verimli bir şekilde yönetmesine destek olmak için gelişmiş teknolojiler kullanıyor. Örneğin, programlar tamamlandığında kapak otomatik olarak açılıyor, böylece kullanıcılar çamaşırları daha az eforla çıkarabiliyor. Ayrıca makine, tamburun içine temiz hava alırken nemli havayı ve ısıyı dışarı atıyor. Kurutma kalitesini etkili bir şekilde sağlayan Isı Eşanjörü Otomatik Temizleme Sistemine sahip makine, akıllı enerji tasarrufu sunan SmartThings Energy’deki AI Enerji Modunu da destekliyor.

Samsung, 1 Eylül’de başlayan IFA 2023 fuarında, BESPOKE AI™ Combo Kurutmalı Çamaşır Makinesi da dahil olmak üzere en yeni dijital cihaz serilerini tanıtıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı