Zinedine Zidane Z5 Sahası EA SPORTS FC 24'e Entegre Edildi!

Zinedine Zidane’ın Z5 sahası, bu yılın başında gerçekleşen lansmanın ardından FC FUTURES girişimi olarak oyunda da kendine bir yer buldu

Electronic Arts, Z5 Pitch’in EA SPORTS FC 24 VOLTA FOOTBALL oyun moduna entegre edildiğini duyurdu.

Aix-en-Provence’ta, Z5 Spor Kompleksi’nde yer alan futbol sahası EA SPORTS FC 24’e aktarılarak VOLTA FOOTBALL’daki Volta Squads modunda ve VOLTA FOOTBALL Santra’daki 4v4 Rush/5v5 modunda erişilebilir hale geldi.

EA SPORTS FC, FC FUTURES girişiminin bir parçası olarak Z5 Spor Kompleksi’nde futbol deneyimi başlatmak için bu yılın başlarında EA SPORTS FC 24 ICON’u ve küresel futbol elçisi Zinedine Zidane ile ortaklık kurdu. Bu ortaklıkla birlikte bölgede yaşayan ve imkan sahibi olmayan çocuklara futbola erişim imkanı, eğitim oturumları sağlanarak koçluk ve gelişim alanında futbol efsanesiyle yakın iş birliği içinde çalışılmaya başlandı. Girişimi duyurmak için Zidane, Z5 Spor Kompleksi’nde eski takım arkadaşı David Beckham ile birlikte çocuklarla gerçekleştirilen bir eğitim oturumuna ev sahipliği yaptı.

Zinedine Zidane, “Gençken bana FC 24 gibi bir oyunda yer alacağım söylenseydi buna inanmazdım. Z5, kalbime çok yakın tuttuğum bir aile projesi ve bu yılın başlarında yeni sahayı açmak için EA SPORTS FC ile ortaklık kurduktan sonra, onu artık FC 24 gibi büyük bir oyunda oynanabilir hale getirmek çok büyük bir kilometre taşı; gerçekten muhteşem bir iş.” sözlerine yer verdi.

Bu yılın nisan ayında EA SPORTS, küresel ölçekte futbola anlamlı bir şekilde 10 milyon dolar yatırım yapma planı olan FC FUTURES’ı açıklamıştı. Z5 Sahası da kısmen EA SPORTS FC tarafından finanse edildi ve lansman, EA SPORTS FC’nin platformunu sanal ve gerçek hayattaki futbolun kesişiminde kullanma taahhüdünün bir parçası olarak gerçekleştirilen bir dizi FC FUTURES aktivasyonundan sadece bir tanesi oldu.

Konuyla ilgili fragmanı Zinedine Zidane’ın Instagram kanalında izleyebilirsiniz.

Dünya çapında topluluk futbolunu geliştirmeye yönelik diğer FC FUTURES etkinlikleri 2024 yılında duyurulacak. FC FUTURES sahaları hakkında daha fazla bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

EA SPORTS FC 24 PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch™ için mevcut. Futbolun yeni tarifine erişmek için EA SPORTS Mobile’ı App Store ve Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı