Dassault Systèmes, Hakan Kul'u Türkiye Ülke Müdürü olarak atadı

Dassault Systèmes, Hakan Kul’u Türkiye Ülke Müdürü olarak atadığını ve Kul’un şirketin Türkiye’deki operasyonlarına liderlik edeceğini açıkladı. Kul, yeni görevinde Dassault Systèmes’in ülkedeki operasyonlarını ve kilit iş birliklerini genişletmekten sorumlu olacak.

Teknoloji ve yazılım endüstrisi alanında 23 yılı aşkın deneyime sahip olan Kul, işletmelerin başarısını artırma ve paydaşlarla stratejik ortaklıklar kurma konusunda güçlü bir deneyime sahip.

Hakan Kul, kariyeri boyunca Rockwell Automation gibi teknoloji şirketlerinde çeşitli mevkilerde sorumluluk üstlendi ve birçok sektörde, çok sayıda büyük ölçekli organizasyonun dijital dönüşümüne başarılı bir şekilde liderlik etti. Kul ayrıca, dijital teknolojiler ve yeni iş modelleri konusundaki uzmanlığı sayesinde, kuruluşların operasyonel verimliliği ve inovasyonu artırmalarını ve sürdürülebilir büyüme elde etmelerini sağladı.

 

Türkiye için dijital ve sürdürülebilir büyüme

Dassault Systèmes, Türkiye’deki operasyonlarının başına Hakan Kul’u getirerek yapı, makine ve inşaat mühendisliği, sağlık bilimleri, enerji, tüketim malları ve teknoloji sektörlerindeki çeşitlendirilmiş faaliyetlerine ek olarak havacılık, ulaşım ve mobilite ile imalat gibi kilit sektörlerde de Türkiye’deki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Sürdürülebilirlik, Dassault Systèmes’in misyonunun merkezinde yer alıyor. Bu misyon, şirketlere ve kullanıcılara 3DEXPERIENCE sayesinde ürünleri, doğayı ve yaşamı uyumlu hale getirebilen sürdürülebilir inovasyon tasarlayabilecekleri bir platform sağlamayı amaçlıyor. Yeni bölgesel liderlik ve 3DEXPERIENCE platformu ile Dassault Systèmes, sanal ikiz deneyimleri aracılığıyla işbirliği yapmanın ve üretmenin yeni yollarını teşvik ederek yerel pazarda sürdürülebilir inovasyonun önemli bir tedarikçisi olmaya devam edecek. Ayrıca pazara çıkış süresini kısaltacak, üretim ve bakım maliyetlerini düşürecek ve üreticiler için yeni iş modelleri yaratacak. Dassault Systèmes bu süreçte Yeşilova Group, SGN, Özler Plastik, A-Plas gibi birçok müşterisine sağladığı teknolojisiyle tüm pazar sektörlerinde öncü bir rol oynamayı hedefliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı