Odeabank, dijital kanallardan müşterisi olan Odealılar için hatıra ormanı oluşturacak

Odeabank, TEMA Vakfı aracılığıyla yeni bir projeye daha imza atıyor. Proje kapsamında Odeabank dijital kanallardan bireysel müşteri olan her bir Odealı adına TEMA Vakfı’na bir fidan bağışlayarak doğaya verdiği desteği taçlandırıyor. Odeabank’ın projesiyle 2023 yılında dijital kanallardan bireysel müşteri olanlar adına, TEMA Vakfı aracılığıyla Malatya Aşağıulupınar Ağaçlandırma Sahası’na fidan bağışı gerçekleştirilerek 10 bin adet fidanlık bir hatıra ormanı oluşturulacak. Sonraki yıllarda da bireysel müşteriler için yeni hatıra ormanları oluşturulmaya devam edilecek.

MÜŞTERİLERİNİN tasarruflarına değer katmanın yanı sıra yaşamın her alanında katma değer yaratmayı hedefleyen Odeabank, çevreye duyarlılığını ve sürdürülebilirliğe verdiği önemi TEMA Vakfı ile hayata geçirdiği yeni bir projeyle bir kez daha vurguluyor. “Yatırımın merkezinde sen varsın” mottosu ile müşteri odaklı yaklaşımını vurgulayan Odeabank, şimdi de “Doğanın merkezinde sen varsın” diyerek dijital kanallardan bireysel müşteri olan Odealılar için TEMA Vakfı aracılığıyla Malatya Aşağıulupınar Ağaçlandırma Sahası’na 10 bin adet fidan bağışlayarak bir hatıra ormanı oluşturuyor. 

Projeyle ilgili olarak bir açıklamada bulunan Odeabank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürcan Kırmızı şunları söyledi; “Odeabank olarak, dijital kanallarımız vasıtasıyla müşterimiz olanlar için sadece hayatı kolaylaştırmakla kalmıyor, TEMA Vakfı aracılığıyla hayata geçirdiğimiz bu anlamlı proje kapsamında müşterilerimizle el ele vererek çevreye olan sorumluluğumuzu da yerine getiriyoruz. Projemiz ile 2023 yılı içerisinde Malatya Aşağıulupınar Ağaçlandırma Sahası’nda bir hatıra ormanı oluşturacağız. Sonraki yıllarda da yeni hatıra ormanları oluşturmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı