Türk Firmalarına Global Arenada Rehberliğin Bütün Detayları Ekoturk TV'de Masaya Yatırılacak

Usul Ventures ve İş Dünyasında Küresel Büyümeye Etkileri, Kaan Özçelik’in Katılımı ile Ekoturk TV’de!

Çapraz listeleme ve halka arz süreçlerinde şirketlere uluslararası güvenlik ve şeffaflık standartlarına sahip danışmanlık hizmetleri sunan Usul Ventures kurucu ortağı Avukat Kaan Özçelik, 22 Aralık Cuma günü saat 12:00’da, Ekoturk TV’de Ahu Orakçıoğlu’na konuk olacak. Yaklaşık 20-25 dakika sürecek programda, uluslararası pazarlara girmek isteyen Türk şirketlerinin izlemesi gereken kritik adımlar ve Usul Ventures’ın şirketleri global uyum aşamasına hazırlama konusunda sağladığı yetkinlik, karşılıklı sohbet halinde tartışılacak. 

Uzman Avukat Kaan Özçelik’in hisse senedi piyasa analizlerine ve halka arz taleplerinin yurt dışı sermaye piyasalarında elde ettiği dinamiklere değineceği program, aynı zamanda OTC Markets Listesi’ne girmeyi başaran ilk Türk firması Usul Ventures bünyesinde sunulan, global pazarlara açılma aşamasındaki firmalar için risk eliminasyonu yaparak etkili ve sürdürülebilir büyüme hedefleyen danışmanlık hizmetinin detaylarını da içerecek. 

Türk Şirketlerini Uluslararası Pazarlara Hazırlamanın Detayları, Programın Ana Konusu Olacak

Finans ve iş dünyasındaki deneyiminin yanı sıra detaylı market öngörüleri ile de adından söz ettiren halka arz lideri Kaan Özçelik, Cuma günü Ekoturk TV’de katılacağı Ahu Orakçıoğlu’nun programında, Türk şirketlerini yatırım süreçlerine hazır hale getirme ve uluslararası pazarlarda listeleme konularına açıklık getirecek. Kurumsal yönetim ilkeleri ve şirket sürdürülebilirlik raporlamaları da dahil olmak üzere, finans geleceğini yeniden tanımlayan önemli noktalara parmak basarak gerçekleşecek sohbette, Kaan Özçelik’in kurucu ortaklığını yaptığı Usul Ventures’ın Türk şirketlerine global sahada sunduğu danışmanlık hizmetlerinin detayları ve rekabetçi kalma konusundaki faydaları da yakından irdelenecek. ABD otorileri tarafından tanınan ilk onaylı Türk danışmanlık firması olarak da bilinen Usul Ventures’ın sermaye piyasalarına en güçlü şekilde girmek için sunduğu destek ve çapraz listeleme konusunda merak edilen birçok soru da hoş sohbet eşliğinde yanıtlanmış olacak.

Global piyasalara uyum süreçlerinde atlanmaması gereken kritik stratejilerden haberdar olmak ve “uluslararası güvenilir danışmanlık” damgalı Usul Ventures’e ait zengin hizmet yelpazesi hakkında bilgi almak istiyorsanız, Kaan Özçelik’in aktif katılımı ile gerçekleşecek Ekoturk TV Ahu Orakçıoğlu canlı yayınını kaçırmayın!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı