1 Ekim'de Zorlu PSM'de Çocuklar için Dostluk ve Eğlence Zamanı

Zorlu PSM, Ekim ayında minik izleyicilerini birbirinden eğlenceli etkinliklerle karşılıyor. Yaşamın ritmi ve melodisiyle, imkansızı mümkün kılan dostluklarla ilgili “Yumurtadan Çıkan Fil” ve iki dünya liderinin sahipsiz topraklarda buluştuklarında yaşadıklarını

birçok şarkı, komik atışmalarla ele alan dostluk temalı 

 Hollanda Krallığı Büyükelçiliği tarafından desteklenen “Bully Bully” Ekim ayında her yaştan izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

YUMURTADAN ÇIKAN FİL // 1 EKİM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 11.00

Dans, kukla ve canlı müzik bu dans tiyatrosunun özünü oluşturuyor. Dört oyuncu, zorluklarla başa çıkmaya çalışan bir file eşlik ederler. Perküsyon ve yan flüt, yaşamın ritmi ve melodisi, küçük yaştaki seyircileri günlük hayattan alarak yumurtadan çıkan filin fantezi dolu ve hayallerin bile uçtuğu dünyasına götürüyor. Atta Festival ve Ceren Oran & Moving Borders iş birliğiyle “Yumurtadan Çıkan Fil” büyüme ve gelişimle, imkansızı mümkün kılan dostluklarla ilgili bir oyun olarak 1 Ekim’de Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Atta Festival ve Ceren Oran & Moving Borders iş birliğiyle.

 

*2 yaş ve üzeri için uygundur

 

Kapı Açılış: 10.30

Etkinlik: 11.00

 

Bilet Fiyatları:

İki Kişilik Bilet: ₺400,00 

Tek Kişilik Bilet: ₺240,00

 

BULLY BULLY // 1 EKİM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 15.00

Hollanda Krallığı Büyükelçiliği tarafından desteklenen ve Atta Festival (Türkiye), Maas Theatre and Dance (Hollanda) ortak yapımı Bully Bully’de iki dünya lideri sahipsiz topraklarda buluştuklarında kültür çatışması yaşarlar. Huzursuz bir karşılaşma yaşayan iki güçlü ama çocuksu yetişkin, yavaş yavaş birbirlerine alışırlar. Bully Bully, iki oyuncunun, birçok şarkı, komik atışmalar, gürültülü patırtılı ifadelerle iletişim kurduğu ve sonunda dost oldukları bir oyun olarak 1 Ekim’de Zorlu PSM’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

*3 yaş ve üzeri için uygundur

 

Kapı Açılış: 14.30

Etkinlik: 15.00

 

Bilet Fiyatları:

İki Kişilik Bilet: ₺400,00 

Tek Kişilik Bilet: ₺240,00

 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), on yılı aşkın süredir ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün sanatçıları ile birlikte yarının sanatçılarına da hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor, sanatın büyüleyici yolculuğunda onlara destek oluyor! Sanatseverlere 11.sezonunda da “Dünyan Değişsin” mottosuyla seslenen ve eğlence hayatının buluşma noktası olan Zorlu PSM, sanata gönülden bağlı yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan, kendi yapımlarına kadar kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturan Zorlu PSM, dünya standartlarında çok amaçlı sanat merkezi olarak tasarlanan ve global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Zorlu PSM, yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı