11. Boğaziçi film festivali'nin akreditasyon başvuruları başladı

11. BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ’NİN

AKREDİTASYON BAŞVURULARI BAŞLADI

 

 

Bu yıl 8-16 Aralık tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak olan 11. Boğaziçi Film Festivali’nin basın ve endüstriye yönelik akreditasyon başvuruları başladı.

 

 

Son Başvuru Tarihi: 6 Aralık Çarşamba

 

 

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından 8-16 Aralık tarihleri arasında on birincisi düzenlenecek Boğaziçi Film Festivali’ni takip etmek isteyenler için  akreditasyon başvuruları açıldı.

 

 

Türk ve dünya sinemasının son dönemde ilgi çeken yapımlarını izleyiciyle buluşturacak 11. Boğaziçi Film Festivali heyecanına ortak olmak, festivalin gösterim programı ve film söyleşilerini takip etmek isteyen sinemaseverler 6 Aralık Çarşamba saat 18:00’e kadar www.bogazicifilmfestivali.com adresi üzerinden başvuru yapabilir.

 

 

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteği, Turkcell ve Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğu, Anadolu Ajansı’nın Global İletişim Ortaklığı ve Türkmedya’nın ana medya sponsorluğu ile gerçekleşecek “11. Boğaziçi Film Festivali” ile ilgili tüm gelişmelere ve festivale dair güncel haberlere www.bogazicifilmfestivali.com ve festivalin resmî sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı