30. TBD-HALICI Bilgisayarla Beste Yarışması'nda kazananlar ödül töreninde belli olacak

30. TBD-HALICI Bilgisayarla Beste Yarışması’nda kazananlar ödül töreninde belli olacak

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen 30. TBD-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması’nın kazananları 14 Aralık’ta AASSM’de düzenlenen tören ile belirlenecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılacağı ödül töreninde finale kalan 10 eser dinlenecek ve sahiplerine ödülleri verilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN, Türkiye Bilişim Derneği, HALICI Bilgi İşlem işbirliğiyle düzenlenen Cumhuriyet’in 100’üncü yılı temalı 30. TBD-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması’nın kazananları 14 Aralık Perşembe saat 20.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) düzenlenen törenle sahiplerini bulacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılımıyla düzenlenecek ödül töreninde televizyon yapımcısı ve yönetmen İzzet Öz’ün sunumuyla finale kalan 10 eser dinlenecek ve 10 eserin sahibine ödülleri verilecek.

Finalistler halk oylamasına sunuldu

44 eserin başvurduğu yarışmada teknik jüri, ön elemeyi yaparak 20 eser seçti. Yarışma jürisi, 20 eserden 10’unu seçerek, finale kalanları belirledi. Finalistler Beste Yarışması Youtube kanalı üzerinden halk oylamasına sunuldu.

İzmir’de yapılacak finale katılmaya hak kazanan yarışmacılar ve eserleri ise şöyle:

Ali Çağan Gündüz – “Kutlu Mücadele”

Alper Demiray – “Varoluş Hikâyesi”

Arif Tunç Konak – “1923”

Ayhan Tekin – “1918 den 23 e”

Ezgi Ozan Avcı – “Umut”

Furkan Kaya – “Atatürk Yaşıyor”

Göksel Çetin – “O’nun İzinde”

İlker Akman – “Altun”

Ozan Erkal – “Bir ve Sonsuz”

Selim Aysan – “Yakamoz”

Jüride kimler var?

Yarışmanın jürisi Garo Mafyan başkanlığında Rahmi Aktepe, Yavuz Durak, Artun Ertürk, Özge Fışkın, Şeref Oğuz, Mehmet Okonşar, İzzet Öz, Hakan Özer, Borga Parlar ve Emrehan Halıcı’dan, teknik jüri ise Bülent Bıyıkoğlu, Dr. Ufuk Önen ve Dr. Murat Yücel’den oluşuyor.

Toplam ödül 100 bin lira

Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen yarışmada yarışmacılar bestelerini oluştururken Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden ve hedeflerinden esinlendi. Tüm katılımcılara açık ve ücretsiz olan yarışmada birinciye 25.000 TL., ikinciye 20.000 TL., üçüncüye 15.000 TL., dördüncüye 8.000 TL., beşinciye 7.000 TL., altıncıdan onuncuya kadar olanlara 5.000’er TL. olmak üzere toplam 100.000 TL. ödül verilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı