Başrolünü Jennifer Lopez'in Üstlendiği Atlas, 24 Mayıs'ta Netflix'te

Jennifer Lopez ile birlikte bir hayatta kalma mücadelesine atılmaya hazır olun! Netflix, 24 Mayıs’ta yayınlanacak yeni filmi Atlas’ın fragmanını paylaştı. 

Merakla beklenen filmde Lopez yapay zeka konseptine derin bir güvensizlikle yaklaşan misantrop veri analisti Atlas Shepherd’ı canlandırıyor. Ortak ve gizemli bir geçmişi paylaştığı firari bir robotun peşine düşen Shepherd’ın planları ters gittiğinde, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmak için yine yapay zekaya güvenmekten başka seçeneği kalmıyor. 

Senaryosunu Leo Sardarian ve Aron Eli Coleite’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Brad Peyton’ın üstlendiği Atlas, izleyenleri heyecan dolu bir maceraya davet ediyor. 

Atlas Hakkında: 

Yapay zekaya karşı derin bir güvensizlik duyan başarılı misantrop veri analisti Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), kendisiyle gizemli bir geçmişe sahip firari bir robotu yakalamak için bir göreve katılır. Ancak her şey ters gittiğinde, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmanın tek şansının ona güvenmek olduğunu fark eder.

Yönetmen: Brad Peyton

Senaristler: Leo Sardarian ve Aron Eli Coleite
 

Yapımcılar: Brad Peyton ve Jeff Fierson, ASAP Entertainment adına; Joby Harold ve Tory Tunnell, Safehouse Pictures adına; Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas ve Benny Medina, Nuyorican Productions adına; ve Greg Berlanti ile Sarah Schechter, Berlanti/Schechter Films adına

Yürütücü yapımcılar: Samson Mücke, Michael Riley McGrath

Oyuncular: Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory J. Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla ve Mark Strong

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı