BBC Earth Denizaltı ve Yeryüzündeki Muhteşem Manzaraları Evlere Getiriyor

BBC Earth, Aralık ayında izleyicileri hem denizaltında hem yeryüzünde eşsiz yolculuklara çıkarıyor. Yeni belgesel serisi “Zorlu Görev: Köpek Balıkları”, okyanuslardaki köpek balıklarını ve geleceklerini araştırırken “Dünyanın En Güzel Tren Yolculukları” yeryüzündeki muhteşem manzaraları gözler önüne seriyor. 

Okyanuslardaki köpek balıklarının kaderi giderek belirsizleşiyor. On gönüllü genç, bunun önüne nasıl geçebileceğini keşfetmek için Bahamalar’daki Bimini adasına gidiyor. Gönüllü gençler, bu yolculukta geleceğin köpek balığı savunucusu olma yolunda çevre projelerine de katılıyor. Resif, hemşire ve boğa köpek balıklarıyla heyecan verici karşılaşmalar yaşayan öncü gençler en büyük ödüle ulaşmak istiyor. Bu ödül hayranlık uyandıran büyük çekiç başlı köpek balığıyla yüz yüze gelmek. Gençlerin köpek balığı şampiyonu olabilmeleri için önlerine bir engel çıkıyor. Önce açık okyanus dalışı yapmaları gerekiyor. Zorlu engelleri ve ilk sezonuyla “Zorlu Görev: Köpek Balıkları” (Deadly Mission Shark) 2 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de BBC Earth’te başlıyor. 

 

Tren yolculukları hiç bu kadar keyifli olmamıştı

Dünyanın dört bir yanından büyüleyici manzaralarla izleyiciye adeta görsel bir şölen sunan “Dünyanın En Güzel Tren Yolculukları”nın beşinci sezonu BAFTA ödüllü aktör Bill Nighy sunumuyla ekranlara geri dönüyor. Avusturalya’nın en eski buhar demir yollarından birinde başlayan macera, lüks tarihi trenlerin en büyüğü olan Nothern Belle ile İngiltere ve Galler’in bir ucundan diğer ucuna uzanan bir demir yolu yolculuğunda devam ediyor. Sezonun son bölümünde güzelliklerle dolu bir yolculukta 13 lüks klasik vagonla birleştirilen muhteşem buharlı tren Tornado’ya binilen “Dünyanın En Güzel Tren Yolculukları” (World’s Most Scenic Railway Journeys) 7 Aralık Perşembe günü saat 00.00’da BBC Earth ekranlarında olacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı