Çankayalı çocuklar dans ederek gelişiyor 

Başkentli çocuklar, Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları ile bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlarken aynı zamanda yaz tatillerini keyifli geçiriyor.  

Çankaya Belediyesinin her yaştan vatandaşa hobi, kişisel gelişim ve meslek edinme kursları düzenlediği Çankaya Evleri, temmuzun ilk haftasından bu yana çocuklara yaz kursları ile verimli bir tatil imkanı sunuyor. 

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları, öğrenci dostu projelerle 7-13 yaş arası çocukların yaz tatillerinde eğlenerek öğrenmelerini sağlıyor. Kontenjanla sınırlı olan atölyeler yaz sonuna kadar öğrencilere ücretsiz eğitim vermeyi sürdürecek. 

ÇOCUKLAR TATİLİN TADINI DANS EDEREK ÇIKARIYOR 

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları noktalarından biri olan Yıldız Çankaya Evi’nde öğrenciler, dans ederek hem fiziksel aktivitelerde bulunuyor hem de eğlenerek kaliteli zaman geçiriyor. Çocukların takım olma, sosyalleşme, kişisel gelişim fırsatı bulduğu yaz atölyeleri sanat ve sporla iç içe oluyor.    

6 AYRI NOKTADA 5 AYRI YAZ KURSU 

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları resim, dans, drama, seramik ve yoga branşlarında Bayraktar Çankaya Evi, Esat Çankaya Evi, Mürsel Uluç Çankaya Evi, Nazım Hikmet Çankaya Evi, Yıldız Çankaya Evi ve Yüzüncüyıl Çankaya Evi’nde öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı