Çiğli Yaz Konserlerinde Sahne Yerel Sanatçıların

Çiğli Belediyesi, 16 Ağustos – 4 Ekim tarihleri arasında Çiğli’nin yerel sanatçıların sahne alacağı birbirinden eğlenceli yaz konserlerine ev sahipliği yapacak.

Yaz akşamlarını vatandaşlar için eğlenceli hale getirmek adına kültür-sanat etkinliklerini sürdüren Çiğli Belediyesi, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarını dolu dolu bir konser programıyla geçirecek. 16 Ağustos Çarşamba günü Maltepe Mahallesi’nde başlayacak konser programında ilk olarak Fuat Aydın sahne alacak. Yedi farklı mahallede gerçekleştirilecek konserler 4 Ekim Çarşamba günü Mihrican Durmuş’un Sasalı Mahallesi’ndeki sahnesiyle son bulacak. Konserlerde yerel sanatçılar Ateş ve Polet, Semra Tunç, Yolcu Bilginç, Birsen Buldu, Ali Özdemir, Haydar Güneş ve Yel Değirmeni grubu da Çiğlili müzikseverler ile buluşacak.

Başkan Gümrükçü: “Sanatın ve sanatçının yanındayız”

Yaz konserlerinin vatandaşlar ve yerel sanatçılar için önemli bir sosyalleşme fırsatı olduğunu vurgulayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Sıcak yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan konserlerimiz kaldığı yerden devam ediyor. Ulusal sanatçılarımızın yanı sıra yerel sanatçılarımızı da hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında yedi farklı mahallede sahne alacaklar. Birbirinden güzel ezgileri kendi ilçelerinde seslendirecekler. Tüm müzikseverleri konserlerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı