“Dehşetin Yüzü 2" 8 Eylül'de sinemalarda!

2 milyar dolarlık dev Korku Seansı evreninin en yüksek hasılat yapan filmi Dehşetin Yüzü devam filmiyle beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Korku sineması hayranlarının heyecanla beklediği The Nun 2 | Dehşetin Yüzü 2, 8 Eylül’de sinemalarda!

 

Korku Seansı evreninin 366 milyon dolardan fazla hasılatla en çok kazanan filmi Dehşetin Yüzü devam filmi seyirciyle buluşuyor. Dünya çapında hit olan filmin devamı “Dehşetin Yüzü 2”, Rahibe Irene’in şeytan rahibe Valak ile bir kez daha yüz yüze gelmesini konu alıyor.  1956 yılının Fransa’sında geçen hikâyede bir rahibin öldürülmesinin ardından kötülük yayılıyor…

Rahibe Irene rolüne geri dönen Taissa Farmiga’ya, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell ve Dehşetin Yüzü’ndeki rolünü yeniden üstlenen Bonnie Aarons eşlik ediyor.  Kadrosunda birbirinden yetenekli uluslararası oyuncu kadrosu bulunan filmin yönetmen koltuğunda The Conjuring: The Devil Made Me Do It filminin de yönetmenliğini yapan Michael Chaves oturuyor. Senaryosunu Ian Goldberg, Richard Naing ve Akela Cooper’un birlikte kaleme aldığı filmin hikayesi Cooper’a, içinde yer alan karakterler ise James Wan ve Gary Dauberman’a ait.

Daha önceki tüm “Korku Seansı” filmlerinde olduğu gibi filmin yapımcılığını Peter Safran ve James Wan ortaklaşa üstleniyor. Dehşetin Yüzü 2’nin uygulayıcı yapımcılığını ise Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Gary Dauberman, Michael Clear, Judson Scott ve Michael Polaire birlikte gerçekleştiriyor.

Chaves’e kamera arkasında eşlik eden isimler şöyle: Görüntü yönetiminde Tristan Nyby, yapım tasarımında Stéphane Cressend, kurguda Gregory Plotkin, görsel efektler yapımında Sophie A. Leclerc ve kostüm tasarımında Agnès Béziers. Filmin müziği besteci Marco Beltrami’nin imzasını taşıyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği “Dehşetin Yüzü 2”, 8 Eylül’de sinemalarda olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı